Tévhitek a női test működéséről: van olyan férfi, aki azt hiszi, a menstruáció egy hónapig tart

Forrás: Shutterstock -
női test terhesség nők menstruáció férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen nem kell mindent tudni a női test működéséről, de azért vannak olyan dolgok, amikkel a férfiaknak sem árt tisztában lenniük. Ilyen a menstruációs ciklus, valamint a  terhesség is. Ezek olyan alapvető dolgok, amiről azt hihetnénk, mindenki tudja, hogyan működnek, pedig nem. Egyes férfiak kirívó tudatlanságát osztották meg a nők.

"Randiztam egy pasival aki azt hitte, a nők menstruációja egy hónapig tart. 28 éves." - írta egy nő Twitteren, és ezt még lehet fokozni.

Megdöbbentő egyes férfiak tudatlansága Forrás: Shutterstock

"Találkoztam egyszer egy fickóval, aki azt hitte, a nők ugyanúgy vissza tudják tartani a menstruációjukat, mint ők a pisilést. Mintha egy csap lenne bennünk, amit akkor nyitunk ki és zárunk el, amikor akarunk" - osztotta meg egy másik nő a tapasztalatát.

"Az semmi. A gimis tornatanárom meg volt róla győződve, hogy mi, lányok csak egy napig menstruálunk. 40 éves volt!" - kontárzott egy hozzászóló, de ezt még mindig lehet fokozni.

"Én egy olyan pasival randiztam, aki meg volt róla győződve, hogy egy terhes nő is teherbe eshet, és egyszerre több gyereket is hordhat a szíve alatt, mindegyiket különböző fázisban, aztán majd egymás után kipottyantja" - szedte össze a Szeretlek Magyarország.

Íme, 9 tanács azoknak, akik nehezen alszanak el esténkénthttp://www.life.hu/drlife/20180904--ime-9-tanacs-azoknak-akik-nehezen-alszanak-el-estenkent.htmlKomoly egészségügyi gondokat okozhat az alváshiány, mégis sokan vannak olyanok, akik eséntként nehezen tudnak elaludni. Most összeszedtünk 9 tanácsot, amit ha megfogadsz, hamarabb hinti szemedre a varázspont az álommanó. Dr. Life--Pásztor Anna ideiglenesen fél fülére megsüketülthttp://www.life.hu/drlife/20180904-pasztor-anna-ideiglenesen-fel-fulere-megsuketult.htmlNehéz időszak van Pásztor Anna mögött: az énekesnő fél fülére ideiglenesen megsüketült. Kórházi kezelésre szorult, aminek köszönhetően már sokat javult a hallása. Dr. Life--Így lehet rövidebb a menstruációd: kövesd a tippekethttp://www.life.hu/drlife/20180904-igy-lehet-rovidebb-a-menstruaciod-kovesd-a-tippeket.htmlAzt mindenki tudja, hogy a fogamzásgátlókkal lehet úgy trükközni, hogy a menstruáció rövidebb legyen, de nem ez az egyetlen módja annak, hogy lerövidítsük a periódust. Íme, néhány tipp. Dr. LifeOrigo5 hónapos lett Anglia legkisebb babája, aki 340 grammal születetthttp://www.life.hu/drlife/20180904-5-honapos-lett-anglia-legkisebb-babaja-aki-340-grammal-szuletett.htmlA kis Theo mindössze 340 grammal jött a világra tavasszal. Azóta sikerült megerősödnie és ma ő Anglia legkisebb súllyal született túlélő babája. Dr. Life--Megoperálták Bochkor Gáborthttp://www.life.hu/drlife/20180904-megoperaltak-bochkor-gabort.htmlA műsorvezető műtétje szerencsére jól sikerült.Dr. LifeOrigoJó híreket kapott orvosától Benkő Lászlóhttp://www.life.hu/drlife/20180903-jo-hireket-kapott-orvosatol-benko-laszlo-rak.htmlA negyedévente esedékes kontrollon járt Benkő László, akinek tavasszal sikerült felépülnie a rákról. Most elárulta, milyen híreket kapott orvosától. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.