Horváth Éva pajzsmirigy problémájáról vallott

betegség terhesség pajzsmirigy Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült: terhessége alatt pajzsmirigy problémái lettek Horváth Évának. Szerencsére a betegséget időben felfedezték az orvosok.

Horváth Éva őszintén vallott terhességéről a közösségi oldalán. Elárulta, míg Kristóf a pocakjában volt, pajzsmirigy problémák jelentkeztek nála, de szerencsére az orvosok időben észrevették. Esetében azért volt nehezebb kideríteni, mi a baj, mert nála nem jelentkezett az ezzel általában együttjáró hízás.

Nem tudom, hogy tudjátok-e, de Kristóf születése előtt pajzsmirigy problémáim voltak. Nagyon megijedtem, de közben örültem is, hogy a rendszeres vizsgálatoknak köszönhetően még időben kiderült a baj. Azért is ért váratlanul ez az egész, mert a pajzsmirigyzavarokkal járó leggyakoribb problémák, mint a pl. az indokolatlan hízás nálam szerencsére nem jelentkezett" - írta.

Ezt árulják el egészségedről a körmeidhttp://www.life.hu/drlife/20180910-ezt-aruljak-el-egeszsegedrol-a-kormeid.htmlFoltos vagy töredezett? Kiderült, mit árulnak el egészségünkről a körmeink. Dr. LifeThinkstockÖt ok, amiért túl sokat szellenteszhttp://www.life.hu/drlife/20180909-ot-ok-amiert-tul-sokat-szellentesz.htmlFelmérések szerint egy átlagember egy nap folyamán 5-15 alkalommal szellent. De mi ennek az oka? Mitől függ, hogy milyen gyakran történik? Íme, 5 ok, ami hatással van rá. Dr. Life--Kalapácsujj betegséget okoz a nagyon magas vagy nagyon keskeny orrú cipőhttp://www.life.hu/drlife/20180909-kalapacsujj-betegseget-okoz-a-nagyon-magas-vagy-nagyon-keskeny-orru-cipo.htmlA kalapácsujj az egyik leggyakoribb, de méltatlanul keveset említett lábfejbetegség, pedig nem csak a járás során okozhat komoly problémákat, de a gerincünknek sem tesz jót hosszú távon. Hegedüs Zsolt ortopédus elmondja, mit tehetünk, ha a lábujjunkban fájdalmakat észlelünk.Dr. LifeOrigoKórházba szállították Michael Johnsont: sztrókot kapotthttp://www.life.hu/drlife/20180909-korhazba-szallitottak-michael-johnson-sztrokot-kapott.htmlAz 50 éves Michael Johnson kisebb sztrókot kapott, de szerencsére már jobban van, és a kórházból is hazaengedték. A sztrókot átmeneti agyi keringési zavar okozta, sokszor ez előzi meg az agyvérzést.Dr. Life--Ezek az emberek állítják, megfiatalodtak a vizeletivástólhttp://www.life.hu/drlife/20180909-ezek-az-emberek-allitjak-megfiatalodtak-a-vizeletivastol.htmlMár évszázadokkal ezelőtt is felmerült az a gondolat, hogy a vizelet megivása jótékony hatással van az egészségünkre, ám ezt mind a mai napig nem bizonyították még tudományosan. Vannak azonban olyanok, akik állítják, rengeteget köszönhetnek ennek a bizarr módszernek. Dr. Life--Tévhitek a női test működéséről: van olyan férfi, aki azt hiszi, a menstruáció egy hónapig tarthttp://www.life.hu/drlife/20180908-tevhitek-a-noi-test-mukodeserol-van-olyan-ferfi-aki-azt-hiszi-a-menstruacio-egy-honapig-tart.htmlTermészetesen nem kell mindent tudni a női test működéséről, de azért vannak olyan dolgok, amikkel a férfiaknak sem árt tisztában lenniük. Ilyen a menstruációs ciklus, valamint a terhesség is. Ezek olyan alapvető dolgok, amiről azt hihetnénk, mindenki tudja, hogyan működnek, pedig nem. Egyes férfiak kirívó tudatlanságát osztották meg a nők. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.