Benke Laci bácsi újra kórházban van

Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája -
műtét prosztata Benke Laci bácsi Gyógyszerek kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra kórházba került Benke Laci bácsi: műtétje után az orvosok újra beállítják a gyógyszereit.

Ahogyan azt korábban megírtuk, augusztus végén prosztataműtéten esett át Benke Laci bácsi. A 70 éves mesterszakácsnak most újra be kellett feküdnie a kórházba, hogy az orvosok beállíthassák gyógyszereit.

Bizakodom és várom, hogy mielőbb hazamehessek. Ugyan nem szeretek kórházban lenni, nyilván megviseli az embert az ilyesmi, de most erre van szükség, el kell fogadnom. Viszont most olyan erőre kapok, hogy akár 100 ezer tojásból is megsüthetek majd egy finom rántottát. Megkapom az új, szükséges szereket, és egy erősebb Laci bácsi lép ki a kórház kapuján" – nyilatkozta bizakodva a Blikknek.

Benke Laci bácsi újra kórházba került Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája
Hosszú Katinka és Dudás Dániel kapcsolatáról vallott egy bennfenteshttp://www.life.hu/sztarok/20180911-katinka-es-dudas-daniel-kapcsolatarol-vallott-egy-bennfentes.htmlÚjra szédületes formában van Hosszú Katinka, ezt bizonyítja a Világkupán nyújtott teljesítménye. Ehhez természetesen új edzőjének is köze van, de nem elhanyagolható Dudás Dániel szerepe sem. TV + SztárokOrigoVeiszer Alinda és férje, László Pál távoztak a Nyerő párosbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-veiszer-alinda-es-ferje-laszlo-pal-tavoztak-a-nyero-parosbol.htmlVeiszer Alinda férjével, László Pállal versenyzett az RTL Klub Nyerő páros című műsorában, és a legutóbbi szavazáson ők estek ki a játékból. TV + Sztárok--Berki Renáta videóban mesélte el: napi kétszer minimum szexelnek Berki Krisztiánnalhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-berki-renata-videoban-meselte-el-napi-ketszer-minimum-szexelnek-berki-krisztiannal.htmlEgy autós videóinterjúban mesélte el Berki Mazsi: napi kétszer biztosan szexelnek Krisztiánnal.TV + SztárokOrigoVillányi Andi, énekesnő esett ki először a MasterChef VIP harmadik elődöntőjéből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-villanyi-andi-enekesno-esett-ki-eloszor-a-masterchef-vip-harmadik-elodontojebol-video.htmlA MasterChef VIP harmadik elődöntőjében újabb sztárcsapat méri össze tudását a héten. Első feladatként azt kapták a séfektől, hogy a hozzájuk legjobban passzoló ételt készítsék el: Villányi Andinak ez a feladat okozta a vesztét, ő távozott először a csapatból.TV + SztárokOrigoKate Moss modell 25 év után felhagyott a bulizással, nem iszik alkoholthttp://www.life.hu/sztarok/20180910-kate-moss-modell-25-ev-utan-felhagyott-a-bulizassal-nem-iszik-alkoholt.htmlA világhírű modell, Kate Moss nemcsak szépségéről és profizmusáról híres, hanem arról is, hogy imád bulizni, ezen alkalmakkor pedig a féktelen italfogyasztást sem vetette meg. Ám úgy döntött, leteszi az italt, egy éve egy kortyot sem ivott. TV + Sztárok--Tornóczky Anita szerint Majka hibázott, amikor kitálalt Curtisrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-tornoczky-anita-szerint-majka-hibazott-amikor-kitalalt-curtisrol.htmlTornóczky Anita is kifejtette véleményét a Majka-Curtis ügyről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.