Öngyilkossági kísérlete után kómába került a modell, Lara Kitchen: megrázó fotót posztolt róla

modell fotó öngyilkos öngyilkosság Lara Kitchen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mesterséges kómába helyezték az orvosok a most 22 éves modellt, miután évekkel ezelőtt kétszer is megpróbált véget vetni az életének. Lara azért osztotta meg a kórházi ágyon készült fotóját, hogy ösztönözze a depresszióval küzdőket, kérjenek segítséget. 

Az öngyilkosság megelőzésének világnapján tett közzé sokkoló fotót magáról az ausztrál modell. A 22 éves Lara Kitchen látható a képen egy kórházi ágyon fekve. A modell mesterséges kómában volt a fotó készítésének idején, miután kétszer is megpróbált önkezével véget vetni az életének. Lara azért tette közzé a felvételt, hogy ösztönözze a depresszióval küzdő embereket, kérjenek segítséget.

Lara is depresszióval küzdött ugyanis miután 14 évesen egy olyan betegséggel diagnosztizálták, mely miatt kihullott a haja.

Semmit nem láttam az életemben, nem akartam élni többé"

„Amit mondani szeretnék az az, hogy nagyon fontos az életed. Az emberek szeretnek és hisznek benned. Beszélj. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy valaki meg fog hallgatni, ha elkezdesz beszélni. Azt kívánom, bárcsak megszólaltam volna, mielőtt ott kötöttem ki. (...) Ne hagyd odáig fajulni a dolgokat, mint én" – írta Lara.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.