Öngyilkossági kísérlete után kómába került a modell, Lara Kitchen: megrázó fotót posztolt róla

2018.09.12. 09:48

Mesterséges kómába helyezték az orvosok a most 22 éves modellt, miután évekkel ezelőtt kétszer is megpróbált véget vetni az életének. Lara azért osztotta meg a kórházi ágyon készült fotóját, hogy ösztönözze a depresszióval küzdőket, kérjenek segítséget. 

Az öngyilkosság megelőzésének világnapján tett közzé sokkoló fotót magáról az ausztrál modell. A 22 éves Lara Kitchen látható a képen egy kórházi ágyon fekve. A modell mesterséges kómában volt a fotó készítésének idején, miután kétszer is megpróbált önkezével véget vetni az életének. Lara azért tette közzé a felvételt, hogy ösztönözze a depresszióval küzdő embereket, kérjenek segítséget.

Lara is depresszióval küzdött ugyanis miután 14 évesen egy olyan betegséggel diagnosztizálták, mely miatt kihullott a haja. Semmit nem láttam az életemben, nem akartam élni többé" – osztotta meg Lara érzéseit, aki előtt hosszú út állt még azután, hogy kikerült a kómából, hiszen még mindig nagyon gyenge és beteg volt. A mellé kirendelt nővér azonban sokat segített, folyamatosan emlékeztette, hogy az Istennek szüksége van rá itt a Földön. Közben a modell rájött, a családja szereti őt, és van még dolga az életben.

„Amit mondani szeretnék az az, hogy nagyon fontos az életed. Az emberek szeretnek és hisznek benned. Beszélj. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy valaki meg fog hallgatni, ha elkezdesz beszélni. Azt kívánom, bárcsak megszólaltam volna, mielőtt ott kötöttem ki. (...) Ne hagyd odáig fajulni a dolgokat, mint én" – írta Lara.

Lara Kitchenöngyilkosságmodellfotóöngyilkos