Ugyanattól kapták a szerveiket: mindannyian mellrákban haltak meg

Forrás: Shutterstock -
mellrák szerv rák beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öten kapták meg egy 2007-ben elhunyt nő szerveit. Azóta négyen meghaltak közülük, egy ember vérmérgezésben és három rákban.

2007-ben egy 53 éves nő stroke következtében elhunyt. Szerveit (tüdejét, máját, veséjét és szívét) öt különböző embernek adományozták, közülük négy mára meghalt. Egyikük vérmérgezésben, a másik három pedig mellrákban hunyt el.

Szakemberek szerint 10 ezerből mindössze egy ember lesz rákos a transzplantációtól, és hogy egy donortól négyen is megbetegedjenek, még soha nem fordult elő.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A DailyMail azt írja, elsőként egy 42 éves nőnél tapasztaltak mellrákot: a daganat a tüdejéből indult ki. Halála után az orvosok figyelmeztették a többi befogadót, hogy náluk is előfordulhat hasonló.

Hamarosan ők is elhunytak hasonló okok miatt. Kiderült, hogy még a donornál alakult ki a mellszövetben rák és innen terjed át a többi szervre, amiket eladományoztak.

Csupán egyiküknek sikerült kigyógyulnia a rákból.

Férjhez ment Gyurácz Eszter, az ATV gyönyörű időjósahttp://www.life.hu/sztarok/20180913-ferjhez-ment-gyuracz-eszter-az-atv-gyonyoru-idojosa.htmlKimondta a boldogító igen Gyurácz Eszter, az ATV csodaszép időjósa. Párjával, Barnabással 6 éve találtak egymásra. TV + Sztárok--Vastag Csaba összeköltözött Görgényi Fruzsinávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180913-vastag-csaba-osszekoltozott-gorgenyi-fruzsinaval.htmlGörgényi Fruzsina elárulta, nemrég összeköltözött szelemével, Vastag Csabával. TV + SztárokOrigoÚgy tűnik, Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsa kibékültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180913-ugy-tunik-hosszu-katinka-es-jakabos-zsuzsa-kibekultek.htmlHíresen rossz viszonyban van egymással Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsa, ám úgy tűnik, hogy kapcsolatuk rendeződött. TV + Sztárok--Peller Károly színészt egy őrült rajongója zaklatja: azzal fenyegeti, megölihttp://www.life.hu/sztarok/20180913-peller-karoly-szineszt-egy-orult-rajongoja-zaklatja-azzal-fenyegeti-megoli.htmlMegkeseríti Peller Károly mindennapjait egy őrült rajongója, aki szinte minden nap zaklatja őt. Azzal fenyegeti, megöli. TV + SztárokOrigoKiderült, kik lesznek a Csak show és más semmi szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20180912-kiderult-kik-lesznek-a-csak-show-es-mas-semmi-szereploi.htmlApránként tudhattunk meg információkat arról, hogy milyen is lesz a TV2 új show-műsora, a Csak show és más semmi. A szereplők nevei is szépen sorban derültek ki, most azonban már tudni lehet az összes nevet. TV + Sztárok--Sztárpárok, akik különleges módon találkoztak: Blake Lively és Ryan Reynolds története sem hétköznapihttp://www.life.hu/sztarok/20180912-sztarparok-akik-kulonleges-modon-talalkoztak.htmlA sztárpárok életét mindig is nagy érdeklődés övezte, ám az sokszor marad titok, hogyan is kezdődött a kapcsolatuk. Az ismerkedési szakaszt ugyanis megpróbálják a legnagyobb titokban tartani a celebek, így arra, hogyan lobbant lángra köztük a szikra sokszor csak évekkel később derül fény, és bizony vannak köztük bőven olyanok, akik igazán különleges módon szerettek egymásba. Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmének története sem mindennapi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.