Cukorbetegségéről vallott Dévényi Tibi bácsi

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
betegség cukorbetegség Dévényi Tibor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cukorbetegség volt a téma az RTL Klub reggeli műsorában, ahol Dévényi Tibi bácsi vendégeskedett. A legendás lemezlovas elárulta, sajnos évekkel ezelőtt nála is felfedezték ezt a problémát az orvosok.

Hat-hét évvel ezelőtt vettem észre, mára már teljesen ki vagyok oktatva, mindent tudok róla. Akkor 17 volt a cukrom, ami nagyon magas... És hát tudjátok, dolgozom, nem nyugdíjas vagyok, hogy otthon maradjak. Végül abban maradtunk a főorvos úrral, hogy tartsam 6 és 10 között. Ez nagyjából megy. Nagyon nem változott meg ettől az életem. Csak ugye csípőprotézissel alapvetően mozgásszegény életmódot tudok folytatni... Az étkezésre odafigyelek, kevesebb cukor, szénhidrát... De nem számolgatok és nem is mérem mindig, pedig minden nap kellene. Van inzulinom, amit egyszer este kell adni. És mellette egy-egy tabletta reggel és este."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.