Nagyapja gyógyszereit vette be, ki kellett mosni Judy gyomrát

Judy gyomor gyógyszer Groovehouse nagyapa gyomormosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cukorkának hitte gyermekkorában nagyapja gyógyszereit a Groovehouse énekesnője, Judy. Megette őket, szülei szállították kórházba, hogy kimossák a gyomrát. 

Életveszélyes állapotban szállították kórházba szülei Judyt, a Groovehouse énekensőjét még gyermekkorában. Cukorkának hitte nagyapja gyógyszereit ezért megette.

A nagypapa velük élt, mert amputálni kellett a lábait. Judy úgy emlékszik, hogy nagyjából 3 éves volt akkor. "Szerintem 3 éves körül lehettem. Odamentem a nagypapámnak a gyógyszeréhez, bevettem, elszopogattam, mintha cukor lenne" - mondta az énekesnő. Szülei észrevették, hogy nem tudja megfogni a babáját, mindig mellényúl, azonnal tudták, hogy baj van.

"Gyakorlatilag abban a másodpercben tudták, hogy probléma van, látták, hogy üres a gyógyszeres. Rögtön autóba, mentő, és gyakorlatilag kimosták a gyomromat" - mesélte Joshi Bharatnak Judy. "Közel álltam a halálhoz" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.