Szilágyi István rossz állapotban van: ápolóra lenne szüksége

Forrás: RTL Klub -
betegség szilágyi istván Lópici Gáspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre rosszabb helyzetbe került az ország Lópici Gáspárja, vagyis Szilágyi István. Ápolóra lenne szüksége, ugyanis egyedül már nem tud mozogni. 

Szilágyi István egészségi állapota egyre rosszabb: hályog van a szemén, februárban pedig egy esés miatt került kórházba, melynek következtében letört a csípőjéből egy darab. Azóta nem képes csak járókerettel járni, de napjai nagy részté egy fotelben ülve tölti. Fiuk, Péter próbál seggíteni nekik anyagilag is, de nehéz helyzetben vannak.

Szilágyi István már mozogni is alig tud Forrás: RTL Klub

"

gondoltam rá, hogy kellene egy ápoló melléjük. Persze, ilyesmire nincs pénzünk.

Blikknek
"Nem könnyű, de megpróbálom ellátni magam, persze, a fiam nélkül borzalmasan nehezek lennének a hétköznapok. De ez van, megöregedtem"

Nagyapja gyógyszereit vette be, ki kellett mosni Judy gyomráthttp://www.life.hu/drlife/20180917-nagyapja-gyogyszereit-vette-be-ki-kellett-mosni-judy-gyomrat.htmlCukorkának hitte gyermekkorában nagyapja gyógyszereit a Groovehouse énekesnője, Judy. Megette őket, szülei szállították kórházba, hogy kimossák a gyomrát. Dr. Life--Rossz hatással van gyermeke egészségére, ha az apa kevés proteint fogyaszthttp://www.life.hu/drlife/20180913-rossz-hatassal-van-gyermeke-egeszsegere-ha-az-apa-keves-proteint-fogyaszt.htmlSok tanáccsal látják el az édesanyákat arra vonatkozóan, hogyan táplálkozzanak, hogy gyermekük egészséges legyen. Az édesapákra vonatkozóan azonban még nem volt ilyen kutatás. Most azonban kiderült, milyen egészségügyi gondjai lehetne az utódoknak, ha az édesapa kevés proteint fogyaszt. Dr. LifeOrigoMellimplantátumai betegítették meg a fiatal nőt, Rennee Kaczothttp://www.life.hu/drlife/20180912-mellimplantatumai-betegitettek-meg-a-fiatal-not-rennee-kaczot.htmlRenee Kacz 21. születésnapjára lepte meg saját magát mellimplantátummal, ám lassan mérgezni kezdték testét. Az orvosok évekig nem tudták, mi okozza a nő tüneteit. Dr. Life--Maximum napi 2 tojás fogyasztását ajánlják a szakértőkhttp://www.life.hu/drlife/20180914-maximum-napi-2-tojas-fogyasztasat-ajanljak-a-szakertok.htmlTükörtojás, rántotta, lágytojás - számos ember képzeli el ezeket az ételeket idális reggeliként vagy vacsoraként. De mennyi is az ajánlott napi mennyiség? Dr. LifeOrigoCukorbetegségéről vallott Dévényi Tibi bácsihttp://www.life.hu/drlife/20180914-cukorbetegsegerol-vallott-devenyi-tibi-bacsi.htmlA cukorbetegség volt a téma az RTL Klub reggeli műsorában, ahol Dévényi Tibi bácsi vendégeskedett. A legendás lemezlovas elárulta, sajnos évekkel ezelőtt nála is felfedezték ezt a problémát az orvosok. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoIsmerd meg az olívaolaj jótékony hatásaithttp://www.life.hu/drlife/20180914-ismerd-meg-az-olivaolaj-jotekony-hatasait.htmlKíváncsi vagy rá, milyen jótékony hatásai vannak az olívaolaj fogyasztásának? Olvasd el cikkünket és kiderül! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.