Boros Lajos felesége nyilatkozott a férjéről

Forrás: Facebook - Boros Lajos -
feleség állapot Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Lajos a szívműtétje óta nem adott magáról életjelet, de a felesége most nyilatkozott a férjéről. 

Boros Lajos szívével komoly problémák adódtak, sokáig nem is tudták elvégezni az orvosok a beavatkozást, amire szüksége volt egyéb problémák miatt. Végül a rádiós mégis áteshetett az operáción, ám azóta nem sokat hallhattak róla a rajongói, pedig sokan aggódnak érte. Biztató jel, hogy elkezdte használni a közösségi oldalát, és most a felesége is megszólalt.

Boros Lajos egyre jobban van Forrás: Facebook - Boros Lajos

"Lajos hamarosan ismét jelentkezik majd, ez biztos. Ennél többet viszont most nem mondhatok. Néhány hét múlva már többet tudunk" - mondta a Blikknek Valéria. Egy közeli ismerős szintén azt nyilatkozta, hogy a rádiós egyre jobban van.

egy videót is megosztott a közösségi oldalán, egyértelműen azt jelenti, hogy visszatért.

Három éve csak gyümölcsöt eszik a Balin élő párhttp://www.life.hu/drlife/20180917-harom-eve-csak-gyumolcsot-eszik-a-balin-elo-par.htmlNem kisebb fába vágta a fejszéjét a belsőépítész, Tina Stoklosa, mint hogy áttér a csupán gyümölcs alapú étrendre. Elárulta, milyen változások történtek a testében. Dr. Life--Szilágyi István rossz állapotban van: ápolóra lenne szükségehttp://www.life.hu/drlife/20180917-szilagyi-istvan-rossz-allapotban-van-apolora-lenne-szuksege.htmlEgyre rosszabb helyzetbe került az ország Lópici Gáspárja, vagyis Szilágyi István. Ápolóra lenne szüksége, ugyanis egyedül már nem tud mozogni. Dr. Life--Rákos lett a Született feleségek sztárja, Marcia Cross: „Kihullott a hajam, de élek”http://www.life.hu/drlife/20180917-rakos-lett-a-szuletett-felesegek-sztarja-marcia-cross-kihullott-a-hajam-de-elek.htmlMarcia Cross csak most árulta el, sikerült legyőznie a rákot. Betegségéről még rajongói sem tudtak. Dr. Life--Nagyapja gyógyszereit vette be, ki kellett mosni Judy gyomráthttp://www.life.hu/drlife/20180917-nagyapja-gyogyszereit-vette-be-ki-kellett-mosni-judy-gyomrat.htmlCukorkának hitte gyermekkorában nagyapja gyógyszereit a Groovehouse énekesnője, Judy. Megette őket, szülei szállították kórházba, hogy kimossák a gyomrát. Dr. Life--Rossz hatással van gyermeke egészségére, ha az apa kevés proteint fogyaszthttp://www.life.hu/drlife/20180913-rossz-hatassal-van-gyermeke-egeszsegere-ha-az-apa-keves-proteint-fogyaszt.htmlSok tanáccsal látják el az édesanyákat arra vonatkozóan, hogyan táplálkozzanak, hogy gyermekük egészséges legyen. Az édesapákra vonatkozóan azonban még nem volt ilyen kutatás. Most azonban kiderült, milyen egészségügyi gondjai lehetne az utódoknak, ha az édesapa kevés proteint fogyaszt. Dr. LifeOrigoMaximum napi 2 tojás fogyasztását ajánlják a szakértőkhttp://www.life.hu/drlife/20180914-maximum-napi-2-tojas-fogyasztasat-ajanljak-a-szakertok.htmlTükörtojás, rántotta, lágytojás - számos ember képzeli el ezeket az ételeket idális reggeliként vagy vacsoraként. De mennyi is az ajánlott napi mennyiség? Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.