Megsérült Pintér Tibor: ledobta a lova

Forrás: FEM3 Café -
Pintér Tibor baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor lovai igen engedelmes jószágok, éppen ez okozott problémát: a színész új musicalében ugyanis zabolátlaunl kellene viselekdnie az egyik lónak, ennek betanítása közben érte komoly baleset Tibort. 

Pintér Tibor lovasszínháza a Kincsem történetéből készült musicalt próbálja, melyben az engedelmességre tanított lónak zabolátlanul kell viselkednie.

Pintér Tibort ledobta a lova "Forrás: FEM3 Café "

a mi Kincsemünk egyelőre még nem érti a szerepét, mert úgy ledobott, mint még soha.

Blikknek

Súlyos balesetet szenvedett Marcellina az osztrák Alpokbanhttp://www.life.hu/drlife/20180919-sulyos-balesetet-szenvedett-marcellina-az-osztrak-alpokban.htmlMarcellina egy 40 kilométeres sebességgel haladó quadról repült le az osztrák Alpokban.Dr. LifeOrigoCassandra Hall hatalmas ajkakkal született, félt, hogy nem megy férjhezhttp://www.life.hu/drlife/20180918-cassandra-hall-hatalmas-ajkakkal-szuletett-felt-hogy-nem-megy-ferjhez.html5 nagyobb és több kisebb anyajegy található Cassandra Hall testén, amelyekkel kapcsolatban sokáig úgy érezte, elcsúfítják a külsejét. Most azonban férjhez ment, szeretné megmutatni, hogy ez nem lehet akadály abban, hogy valaki megtalálja a szerelmet. Dr. Life--Boros Lajos felesége nyilatkozott a férjérőlhttp://www.life.hu/drlife/20180918-boros-lajos-felesege-nyilatkozott-a-ferjerol.htmlBoros Lajos a szívműtétje óta nem adott magáról életjelet, de a felesége most nyilatkozott a férjéről. Dr. LifeOrigoHárom éve csak gyümölcsöt eszik a Balin élő párhttp://www.life.hu/drlife/20180917-harom-eve-csak-gyumolcsot-eszik-a-balin-elo-par.htmlNem kisebb fába vágta a fejszéjét a belsőépítész, Tina Stoklosa, mint hogy áttér a csupán gyümölcs alapú étrendre. Elárulta, milyen változások történtek a testében. Dr. Life--Szilágyi István rossz állapotban van: ápolóra lenne szükségehttp://www.life.hu/drlife/20180917-szilagyi-istvan-rossz-allapotban-van-apolora-lenne-szuksege.htmlEgyre rosszabb helyzetbe került az ország Lópici Gáspárja, vagyis Szilágyi István. Ápolóra lenne szüksége, ugyanis egyedül már nem tud mozogni. Dr. Life--Rákos lett a Született feleségek sztárja, Marcia Cross: „Kihullott a hajam, de élek”http://www.life.hu/drlife/20180917-rakos-lett-a-szuletett-felesegek-sztarja-marcia-cross-kihullott-a-hajam-de-elek.htmlMarcia Cross csak most árulta el, sikerült legyőznie a rákot. Betegségéről még rajongói sem tudtak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.