Modell lett a kerekesszékes lányból

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/John Paul Steele / Barcroft Images -
modell kerekesszék kifutó nyitott gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerekesszékben tölti mindennapjait az alabamai Karneshia, aki soha nem adta fel az álmait és ma már kifutókon is látható modellként.

Karneshia Patton 28 évvel ezelőtt nyitott gerinccel látta meg a napvilágot. Kerekesszékben éli mindennapjait, deréktól lefelé lebénult. Ő azonban mindenezek ellenére is pozitívan gondolkodik, és úgy döntött, nem adja fel az álmait.

Karneshia Patton betegsége ellenére is boldog Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/John Paul Steele / Barcroft Images

Míg gyerekként sokat csúfolták, mára elfogadta helyzetét. Elkezdett edzeni, gyakran kosárlabdázik, iskolába jár és műkörmösként dolgozik.

Néhány éve a modellkedésbe is belekóstolt és nagyon megtetszett neki. Szeretne másoknak is példát mutatni, úgy véli, mindenki más, de bárki képes lehet elérni a céljait.

A kifutót is meghódította Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Images
Ritka betegség miatt hatalmas szemei vannak ennek a kislánynakhttp://www.life.hu/drlife/20180919-ritka-betegseg-miatt-hatalmas-szemei-vannak-ennek-a-kislanynak.htmlGyönyörű, valószerűtlenül nagy szemei vannak a két éves Mehlani Ramireznek. Különleges külsejét azonban egy ritka genetikai betegségnek köszönheti. Dr. LifeOrigoTörőcsik Mari ismét kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20180919-torocsik-mari-ismet-korhazba-kerult.htmlNem lehetett otthonában telefonon elérni Törőcsik Marit. Kiderült, ismét kórházba került. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoSikeres volt a rákos magyar kajakos, Tóth Róbert kezelése: nagyon bizakodóhttp://www.life.hu/drlife/20180919-sikeres-volt-a-rakos-magyar-kajakos-toth-robert-kezelese.htmlTóth Róbert kajakosnál ritka rákos megbetegedést diagnosztizáltak, melyet Németországban kezeltek speciális eljárással. A második műtétre a család nem tudta összeszedni a pénzt, de a nyilvánosság segítségével sikerült összegyűjteni a szükséges összeget. A sportoló már itthon lábadozik, és elárulta, milyen állapotban van. Dr. Life--Megsérült Pintér Tibor: ledobta a lovahttp://www.life.hu/drlife/20180919-megserult-pinter-tibor-ledobta-a-lova.htmlPintér Tibor lovai igen engedelmes jószágok, éppen ez okozott problémát: a színész új musicalében ugyanis zabolátlaunl kellene viselekdnie az egyik lónak, ennek betanítása közben érte komoly baleset Tibort. Dr. LifeOrigoSúlyos balesetet szenvedett Marcellina az osztrák Alpokbanhttp://www.life.hu/drlife/20180919-sulyos-balesetet-szenvedett-marcellina-az-osztrak-alpokban.htmlMarcellina egy 40 kilométeres sebességgel haladó quadról repült le az osztrák Alpokban.Dr. LifeOrigoRákos lett a Született feleségek sztárja, Marcia Cross: „Kihullott a hajam, de élek”http://www.life.hu/drlife/20180917-rakos-lett-a-szuletett-felesegek-sztarja-marcia-cross-kihullott-a-hajam-de-elek.htmlMarcia Cross csak most árulta el, sikerült legyőznie a rákot. Betegségéről még rajongói sem tudtak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.