Molnár Tamás, a Jetlag nevű formáció frontembere elárulta, egy éve tiszta

Molnár Tamás Jetlag (zenekar) függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Tamás, a Jetlag nevű formáció frontembere és a Masterchef VIP sztárja őszintén mesélte el közösségi oldalán, hogy ma egy éve teljesen tiszta.

Molnár Tamás őszintén mesélte el közösségi oldalán, hogy egy éve mindennel leállt: semmilyen tudatmódosítóval nem él.

"MA 1 ÉVE VAGYOK TISZTA
Életem talán legproduktívabb időszakát köszönhetem annak, hogy leálltam.
Beláttam, nem tudok keveset inni, nálam vagy 1-es van, vagy 0.
A nulla mellett döntöttem. Azóta megjelent az első JETLAG album, klipet forgattunk Izlandon, Berlinben, de egy repülőgépszimulátoron is. A szerzői estemmel televágtuk az a38-at, szerepeltünk a JETLAG-el a Nagy-Szín-Pad!-on, írtam STRAND fesztivál himnuszt, meg egy csomó dalszöveget más előadóknak, játszottunk a legmenőbb hazai fesztiválokon, jelöltek Petőfi Zenei Díjra, 2 dallal is bekerültünk a nyári rádiós toplista élmezőnyébe, megszerettem főzni, raftingolni, futni, újra horgászom és kétszer kiugrottam 4000m-ről, hogy csak a legemlékezetesebb pillanatokat említsem, szóval nem érzem, hogy bármiről is lemaradtam volna.
Ha valakinek, nekem aztán voltak korszakaim, de eddig mind közül ez a legvidámabb. Köszönöm mindenkinek, aki mellettem állt, bíztatott!"

Ritka betegség miatt hatalmas szemei vannak ennek a kislánynakhttp://www.life.hu/drlife/20180919-ritka-betegseg-miatt-hatalmas-szemei-vannak-ennek-a-kislanynak.htmlGyönyörű, valószerűtlenül nagy szemei vannak a két éves Mehlani Ramireznek. Különleges külsejét azonban egy ritka genetikai betegségnek köszönheti. Dr. LifeOrigoTörőcsik Mari ismét kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20180919-torocsik-mari-ismet-korhazba-kerult.htmlNem lehetett otthonában telefonon elérni Törőcsik Marit. Kiderült, ismét kórházba került. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoSúlyos balesetet szenvedett Marcellina az osztrák Alpokbanhttp://www.life.hu/drlife/20180919-sulyos-balesetet-szenvedett-marcellina-az-osztrak-alpokban.htmlMarcellina egy 40 kilométeres sebességgel haladó quadról repült le az osztrák Alpokban.Dr. LifeOrigoNagyapja gyógyszereit vette be, ki kellett mosni Judy gyomráthttp://www.life.hu/drlife/20180917-nagyapja-gyogyszereit-vette-be-ki-kellett-mosni-judy-gyomrat.htmlCukorkának hitte gyermekkorában nagyapja gyógyszereit a Groovehouse énekesnője, Judy. Megette őket, szülei szállították kórházba, hogy kimossák a gyomrát. Dr. Life--Rákos lett a Született feleségek sztárja, Marcia Cross: „Kihullott a hajam, de élek”http://www.life.hu/drlife/20180917-rakos-lett-a-szuletett-felesegek-sztarja-marcia-cross-kihullott-a-hajam-de-elek.htmlMarcia Cross csak most árulta el, sikerült legyőznie a rákot. Betegségéről még rajongói sem tudtak. Dr. Life--Mellimplantátumai betegítették meg a fiatal nőt, Rennee Kaczothttp://www.life.hu/drlife/20180912-mellimplantatumai-betegitettek-meg-a-fiatal-not-rennee-kaczot.htmlRenee Kacz 21. születésnapjára lepte meg saját magát mellimplantátummal, ám lassan mérgezni kezdték testét. Az orvosok évekig nem tudták, mi okozza a nő tüneteit. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.