Egy betegség miatt 25 kilót hízott az egykori közkedvelt tévés, Palotás Petra

betegség diéta Palotás Petra hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palotás Petra 10 évvel ezelőtt még a kereskedelmi csatornák kedvelt műsorvezetője volt, aki szerelme és gyermeke kedvéért Hamburgba tette át a székhelyét. Ma íróként és édesanyaként éli életét. Őszintén vallott arról, miért láthatjuk őt mostanában ritkán a képernyőkön.

Palotás Petra boldog családban él, ám az ő életét is megkeserítette egy komoly betegség, aminek következtében inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nála. A súlyos betegség a múlté, ám az inzulinrezisztencia miatt 25 kilót hízott.

"60-ról 85 lettem. Az, aki hosszú évekig a képernyőn volt, reflektorfényben élt, ezt még nehezebben éli meg. Dietetikus orvossal konzultálva elkezdtem egy nagyon erős és hatékony fogyókúrát, az úgynevezett részidős böjtöt, aminek az a lényege, hogy nyolc órán keresztül ehetek normálisan kétszer-háromszor, utána viszont 16 órán keresztül semmiféle táplálékot nem vehetek magamhoz. Ekkor böjtöl a szervezet, ez jó hatással van nemcsak a fogyókúrára, hanem az inzulinrezisztenciát, a 2-es számú cukorbetegségemet is megállíthatja" - mesélte a Bestnek Petra, aki a plusz kilók ellenére is gyönyörű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.