Kórházba került Ozzy Osbourne: fotó

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
műtét Ozzy Osbourne kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ozzy Osbourne egy fertőzés miatt sürgősen műtétre szorult: nem tudja folytatni turnéját. 

Ozzy Osbourne sürgős műtétre szorult: az énekes egy fertőzés miatt került kórházba, ahol azonnal átesett a beavatkozáson, a kezét műtötték meg. A sztár a turnéja kellős közepén szorult ellátásra, és már nem is tudja folytatni fellépéseit. Instagram-oldalán azért mindenkit biztosított arról, hogy szépen gyógyul, felépülését kedvenc jégkrémje is segíti.

Gáspár Bea túlvállalta magát, alaposan lebetegedetthttp://www.life.hu/drlife/20181008-gaspar-bea-tulvallalta-magat-alaposan-lebetegedett.htmlGáspár Bea mostanában túl sok munkát vállalt el és sikerült alaposan lebetegednie. Dr. Life--Kalandozás intim tájakon: így vigyázz a higiéniádra!http://www.life.hu/drlife/20181005-intim-higienia-megorzese.htmlAz intim higiénia rendkívül fontos mind a férfiak, mind a nők esetében. Az ápoltsághoz és a tisztasághoz az intim testrészek napi gondozása is hozzátartozik. De mit tegyünk és mit ne, hogy minden rendben legyen odalent? Eláruljuk! Dr. LifeOrigoA stressz miatt alaposan lefogyott Weisz Fannihttp://www.life.hu/drlife/20181008-stressz-miatt-alaposan-lefogyott-weisz-fanni.htmlMár a rajongóknak is feltűnt, hogy mennyire vékony Weisz Fanni. A modell az évek óta húzódó családi viszály miatt fogyott le, nehezen viseli az ezzel járó stresszt. Dr. LifeOrigoCsak show és más semmi: Szandi komoly sérülést szenvedett a próbák alatthttp://www.life.hu/drlife/20181008-csak-show-es-mas-semmi-szandi-komoly-serulest-szenvedett-a-probak-alatt.htmlNagyon extrém produkcióval készül Szandi és Vastag Csaba a Csak show és más semmi első adására, a próbák azonban nem mentek zökkenőmentesen. Az énekesnő annyira túlerőltette magát, hogy komolyan megsérült. Dr. LifeOrigoKutatás: a férfiak péniszmérete a termékenységükre is utalhathttp://www.life.hu/drlife/20181007-kutatas-a-ferfiak-peniszmerete-a-termekenysegukre-is-utalhat.htmlA férfiak péniszmérete a termékenységükre is utalhat - állítja egy új tanulmány, amiről a Blikk számolt be a DailyMail nyomán. Dr. Life--Egy betegség miatt 25 kilót hízott az egykori közkedvelt tévés, Palotás Petrahttp://www.life.hu/drlife/20181006-egy-betegseg-miatt-25-kilot-hizott-az-egykori-kozkedvelt-teves-palotas-petra.htmlPalotás Petra 10 évvel ezelőtt még a kereskedelmi csatornák kedvelt műsorvezetője volt, aki szerelme és gyermeke kedvéért Hamburgba tette át a székhelyét. Ma íróként és édesanyaként éli életét. Őszintén vallott arról, miért láthatjuk őt mostanában ritkán a képernyőkön.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.