Kylie Minogue torokgyulladás miatt mondta le koncertjeit

betegség Kylie Minogue koncert torokgyulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Minogue a héten Írországban koncertezett volna, ám torokgyulladása miatt le kellett mondania a fellépéseket.

Igencsak elkeseredtek a rajongók Kylie Minogue bejelentésén, miszerint le kell mondania dublini és belfasti koncertjét. Az énekesnő lebetegedett: torokgyulladása van.

Mindent megpróbáltam, ami csak lehetséges, de sajnos a torokgyulladásom hangtorzuláshoz vezetett. Ígérem, hogy hamarosan visszatérek és akkor 100 százalékot nyújtok. Dolgozunk azon, hogy később megtarthassuk a koncerteket" – idézi az énekesnőt a FemaleFirst.

Kylie Minogue beteg Forrás: Getty Images/1994 Getty Images/Dave Benett
Repül az idő: Berki Jack már iskoláshttp://www.life.hu/sztarok/20181008-repul-az-ido-berki-jack-mar-iskolas.htmlMint az a nemrégiben megtartott Influencer Fesztiválon is kiderült, az állatok körében is egyre gyakoribb, hogy saját Instagram profillal rendelkeznek. Közülük a legnépszerűbbek egyike Berki Jack, Berki Krisztián és Berki Mazsi közös francia bulldogja. Jack jólnevelt, okos, tanulékony kutya, így mindig könnyen elsajátítja az iskola aktuális leckéjét. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldót egy másik nő is szexuális erőszakkal vádoljahttp://www.life.hu/sztarok/20181008-cristiano-ronaldot-egy-masik-no-is-szexualis-eroszakkal-vadolja.htmlÚjabb áldozat jelentkezett, akit állítólag szintén megerőszakolt Cristiano Ronlado. A nő kilétét nem fedték fel. TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka a Csak show és más semmiben kapott munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20181008-karpati-rebeka-a-csak-show-es-mas-semmiben-kapott-munkat.htmlA Csak show és más semmiben láthatják már a nézők Kárpáti Rebekát. Most az is kiderült, hogy mi lesz a feladata. TV + SztárokOrigoGyönyörű ékszertervezőt szerethet Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20181008-gyonyoru-ekszertervezot-szerethet-brad-pitt.htmlA hírek szerint újra szerelmes Brad Pitt: a színészről és állítólagos új párjáról lesifotók is készültek. TV + Sztárok--Énektanár jelentkezett az X-Faktorba: ByeAlex kemény kritikát fogalmazott meghttp://www.life.hu/sztarok/20181008-enektanar-jelentkezett-az-x-faktorba-byealex-kemeny-kritikat-fogalmazott-meg.htmlNagyot koppant Ferencz Mari, aki énektanárként és énekesként jelentkezett az X-Faktor versenyébe. Egyik mentornak sem nyerte el tetszését a produkciója.TV + SztárokOrigoAradszky László egy évvel a halála után kapott felkérést egy fellépésrehttp://www.life.hu/sztarok/20181008-aradszky-laszlo-egy-evvel-a-halala-utan-kapott-felkerest-egy-fellepesre.htmlEgy évvel ezelőtt távozott az élők sorából Aradszky László, de úgy tűnik, a táncdalénekes halálának híre nem jutott el mindenkihez: fellépni hívták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.