16 hónaposan 25 kilót nyom az indiai kislány: videó

Forrás: NORTHFOTO/Ajay Verma / Barcroft Media/Ajay Verma / Barcroft Images -
rendellenesség hízás India gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 hónapos indiai kislánynak kielégíthetetlen étvágya van, így már 25 kilósra hízott. Szülei istent hibáztatják a gyermek súlya miatt. 

Ritka rendellenesség miatt kielégíthetetlen étvágya van az indiai kislánynak. Chahat Kumar 16 hónapos, de súlya éppen a duplája annak, ami egészséges volna: 25 kilót nyom. A gyermek nem tud egyedül menni, de még csak állni sem, ugyanis a lábai nem bírják el a súlyát.

Így nézett ki 8 hónaposan Forrás: NORTHFOTO/Ajay Verma / Barcroft Media/Ajay Verma / Barcroft Images

A gyermek eddig annyit evett, mint egy 10 éves, de mostantól szigorú diétára fogták, hogy megakadályozzák a további súlygyarapodást. A kislány születésekor átlagos súlyú volt, csak 4 hónaposan kezdett el hízni.

Gyógyíthatatlan mellrákkal küzd a Topmodell leszek! sztárja, Jael Strausshttp://www.life.hu/drlife/20181011-gyogyithatatlan-mellrakkal-kuzd-a-topmodell-leszek-sztarja-jael-strauss.htmlJael Strauss, a Topmodell leszek! című műsor 2007-es évadának szereplője mellrákkal küzd. Az orvosok szerint gyógyíthatatlan, de megkezdték a kezelését. Dr. Life--Halált okozhat az orrtúráshttp://www.life.hu/drlife/20181011-halalt-okozhat-az-orrturas.htmlOlyan baktériumok kerülhetnek orrtúrás során a szervezetünkbe, amelyek akár tüdőgyulladást és halált is okozhatnak. Dr. Life--Orvosi segítségre szorult a Survivor játékosa, Balázshttp://www.life.hu/drlife/20181011-orvosi-segitsegre-szorult-a-survivor-jatekosa-balazs.htmlRémisztő videót tett közzé az RTL Klub: a Survivor egyik játékosának, Balázsnak a műsor forgatása során azonnal orvosi segítségre volt szüksége. Dr. LifeOrigoKeleti Andrea majdnem lebénult egy súlyos baleset következtébenhttp://www.life.hu/drlife/20181011-keleti-andrea-majdnem-lebenult-egy-sulyos-baleset-kovetkezteben.htmlEgy sportsérülés következtében majdnem lebénult Keleti Andrea táncos. A legbátrabb páros kiesője súlyos balesetéről mesélt. Dr. LifeOrigoHatalmas szemférget műtöttek ki egy férfi szeméből (18+)http://www.life.hu/drlife/20181011-hatalmas-szemferget-mutottek-ki-egy-ferfi-szemebol-18.htmlTizenöt centis szemférget távolítottak el egy 60 éves indiai férfi szeméből. A műtétet filmre is vették. Dr. Life--A füge lehet az új csodaszer a megfázás ellenhttp://www.life.hu/drlife/20181010-a-fuge-lehet-az-uj-csodaszer-a-megfazas-ellen.htmlA citrom és a gyömbér is az őszi-téli megfázós időszak elengedhetetlen kelléke, hiszen gyógyírt jelenthetnek kínjainkra. Ám sokan nem tudják, hogy fügéből is érdemes tartanunk otthon néhány szemet. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.