Kivették Lena Dunham egyik petefészkét: fotó

műtét Lena Dunham petefészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lena Dunham mindig nyíltan beszélt betegségeiről, így most sem titkolta el, hogy újabb műtéten esett át: a kórházi ágyból posztolt. 

Lena Dunham évek óta nyíltan beszél betegségéről, de először 2014-ben vallotta be, hogy andometriózissal küzd. Szörnyű fájdalmakon ment keresztül, mire a szakemberekkel együtt úgy döntöttek, nincs más megoldás, ki kell venni a méhét. A színésznő abból a műtétből sem csinált tabut, ahogy a mostani beavatkozásából sem. Ugyanis a fájdalom, amitől elbúcsúzott, visszatért, csak kicsit máshogy.

Kétórás műtétem volt, eltávolították a petefészkemet"

Megműtöttk az oroszlán-szindrómás férfit: újra teljes életet élhethttp://www.life.hu/drlife/20181018-megmutottk-az-oroszlan-szindromas-ferfit-ujra-teljes-eletet-elhet.htmlAz indiai férfi arcra egy vele született rendellenesség miatt teljesen eltorzult: olyanná vált, akár egy oroszlán. A beteg évekig kétségbeesetten kereste a segítséget, mire rátalált orvosára, aki átalakította arcát. Dr. LifeThinkstockKiderült, örökli-e a siketséget Weisz Fanni babájahttp://www.life.hu/drlife/20181018-kiderult-orokli-e-a-siketseget-weisz-fanni-babaja.htmlWeisz Fanni és férje, Hajmásy Péter orvosnál jártak, ugyanis tudatosan fel akarnak készülni a modell terhességére. Dr. LifeOrigoIntim fertőzések félrekezelése és elhanyagolása: komoly gond lehet belőlük!http://www.life.hu/drlife/20181017-intim-fertozesek-felrekezelese-es-elhanyagolasa.htmlAz intim problémákkal – bármilyen természetűek is legyenek – foglalkozni kell. A megszokottól való eltérést tapasztalsz? Fordulj mielőbb orvoshoz! Mégpedig azért, mert ha elhanyagolod az intim fertőzéseket vagy félrekezeled magad, komoly egészségügyi problémáid lehetnek. Dr. LifeOrigoMűtét vár a Barátok közt sztárjára, Kiss Péter Balázsrahttp://www.life.hu/drlife/20181018-mutet-var-a-baratok-kozt-sztarjara-kiss-peter-balazsra.htmlFocizás közben megsérült a Barátok közt sztárja, Kiss Péter Balázs. Műtét vár rá. Dr. Life--Ilyen betegségekről árulkodhat nyelvünk színehttp://www.life.hu/drlife/20181017-ilyen-betegsegekrol-arulkodhat-nyelvunk-szine.htmlKíváncsi vagy, milyen betegségeket jelezhet a nyelved elszíneződése? Eláruljuk! Dr. LifeThinkstockLeszakadt a Ninja Warrior versenyzőjének karjahttp://www.life.hu/drlife/20181017-leszakadt-a-ninja-warrior-versenyzojenek-karja.htmlA Ninja Warrior versenyzője felhagyott a sporttal egy tragikus baleset után: leszakadt a karja. A műsorba azért jelentkezett, mert szeretné újra megtalálni a mozgás örömét. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.