Máté Roland amputáció fájdalom kórház láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július végén kellett amputálni Máté Roland bal lábát. A népszerű riporter most arról mesélt, hogyan változott meg azóta az élete.

Július végén egyik napról a másikra változott meg Máté Roland élete. Hatalmas fájdalmat érzett, kihívta a mentőket, a kórházban pedig kiderült, elakadás van az egyik fő artériájában. Kétszer is megműtötték, sikertelenül.

Eljött az a pont, amikor dönteni kellett: amputáció vagy az életem... Beláttam, nincs értelme kockáztatni, beleegyeztem az amputációba. Furcsa volt, hogy szombat délután még itthon voltam a barátaimmal, aztán vasárnap reggelre már nem volt meg a bal lábam” – mesélte a BEST magazinnak.

A riporter elárulta, kezdetben nagyon nehezen élte meg a kiszolgáltatottságot a kórházi ágyon, de ma már eljutott odáig, hogy nem tekint tragédiaként arra, ami vele történt. Boldog, hogy életben van és máris új kihívásokat keres.

Az elmúlt hetekben már eljutottam arra a pontra is, hogy igenis emberek között akarok lenni. Vágyom vissza dolgozni, úgyhogy el is vállaltam egy műsorvezetést, a Miss Europe Continental magyarországi döntőjének házigazdája leszek. Kerekesszékben, amputáltan még sosem vezettem műsort, izgulok, de nagyon várom.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.