Kiengedhetik a kórházból az agyvérzésen átesett Lerch Istvánt

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
agyvérzés stroke V'Moto-Rock Lerch István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lerch István felesége jó híreket osztott meg a nagybeteg zenésszel kapcsolatban: elképzelhető, hogy tavasszal a kórházból is kiengedik a férjét. A 65 éves Lerch István 2017. január első napjaiban egy családi ebéd közben lett rosszul. Csak később derült ki, hogy súlyos agyvérzést kapott. A V'Moto-Rock együttes Erkel Ferenc-díjas zenésze heteken át volt élet-halál között. 

Kórházba kerülése óta Lerch István felesége, Enikő kezeli a zenész honlapját, de csak most, néhány napja posztolt üzenetet. „István nagy harcos, visszajött onnan, ahol csak a csend van. Jobban van, várjuk a tavaszt, akkor talán kijöhet” – idézi a Bors Enikőt.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Selma Blair szklerózis multiplexeshttp://www.life.hu/drlife/20181021-selma-blair-szklerozis-multiplexes-az-instagramon-jelentette-be.htmlA színésznőnél augusztus közepén diagnosztizáltak szklerózis multiplexet. Selma Blair az Instagramján írt betegségéről. Elárulta, valószínűleg már 15 éve küzd a kórral, de most megkönnyebbült, hogy tudja, mi a baja. Dr. Life--Csak show és más semmi: élő adásban sérült meg Köllő Babett bokájahttp://www.life.hu/drlife/20181019-csak-show-es-mas-semmi-elo-adasban-serult-meg-kollo-babett-bokaja.htmlVastag Csaba és Köllő Babett péntek esti szereplése nem volt zökkenőmentes. A luxusfeleség a Csak show és más semmi színpadán sérült le. Dr. LifeOrigoSúlyosan megsérült Varga Izabella: forró olajjal égette meg a kezéthttp://www.life.hu/drlife/20181004-sulyosan-megserult-varga-izabella-forro-olajjal-egette-meg-a-kezet.htmlA Honvéd Kórház égésplasztikai osztályáról jelentkezett be Varga Izabella az Instagramjára. Dr. Life--Agyi infarktusa volt Michl Julinak az Oltári csajok és a Szenzációs négyes szereplőjénekhttp://www.life.hu/drlife/20181004-agyi-infarktusa-volt-michl-julinak-az-oltari-csajok-es-a-szenzacios-negyes-szereplojene.htmlMichl Julit az Oltári csajokban ismerte meg egy ország, most pedig a Szenzációs négyesben láthatjuk. A fiatal színésznő a Storynak komoly betegségéről beszélt. Dr. Life--A tavalyinál is nagyobb influenzajárványtól félnek Angliábanhttp://www.life.hu/drlife/20180930-a-tavalyinal-is-nagyobb-influenzajarvanytol-felnek-angliaban-kerik-oltassak-be-magukat.htmlAngliában 15 ezer ember halt bele az infuenzába. Állítják, idén még nagyobb hullámban söpörhet végig a betegség, és azt javasolják, aki teheti, oltassa be magát. Dr. LifeThinkstockA mellrák szűrésének fontosságára hívják fel a figyelmet a lánchídi sétánhttp://www.life.hu/drlife/20180930-a-mellrak-szuresenek-fontossagara-hivjak-fel-a-figyelmet-a-lanchidi-setan-vararnap-este.htmlVasárnap rendezi meg a hagyományos lánchídi sétát "Minden nő számít!" jelmondattal az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.