Betegség miatt érezte magát részegnek a fiatal lány, 8 órás műtéten esett át

Forrás: Thinkstock -
operáció betegség műtét Jodie Baitson-Horrocks részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Migrénnel kezelték a 24 éves Jodie Baitson-Horrockst. Két éven keresztül folyamatosan részegnek érezte magát, fájt a feje, szédült. Kiderült: ritka betegségben szenved, 8 órás műtéten esett át. 

Éveken át migrénnel kezelték a 24 éves Jodie Baitson-Horrockst. A fiatal lánynak gyakran fájt a feje, ám egy ponton a tünetei súlyosbodtak. Édesanyja is rendkívül aggódott érte.

Évekig szenvedett a tüneteitől a lány (Képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Két éven keresztül folyamatosan részegnek érezte magát, fejfájása, szédülése is rosszabb lett - írja a Metróra hivatkozva a 24.hu. A lány édesanyja, Paula Horrocks beszámolója szerint a vizsgálatok kimutatták, hogy Jodie egy ritka betegségben, az Arnold-Chiari szindrómában szenved. Az agya alsó része folyamatosan csúszott bele a gerinccsatornájába.

A lány egy 8 órás műtéten esett át, amely során eltávolították a koponyája egy darabját. A beavatkozás szövődményeként agyhártyagyulladást kapott, de ma már jobban van, lábadozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.