Király Linda súlyos betegsége miatt jó időre Amerikába költözött: ciszta növekszik az agyában

Forrás: Insta / Király Linda -
ciszta Király Linda Amerika súlyos betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda meglepő nyíltsággal mesélt családi könyvükben arról, miért hízott meg annyira, és miért hagyta el jó időre Magyarországot.

„Kiderült, hogy az agyalapi mirigyemben növekszik egy ciszta. Most ezt kezeljük. Tehát már tudjuk a hízás fizikai okát, most jön a lelki terápia. Ez megnyugtat, de tisztában vagyok azzal, hogy ötéves tortúrának nézek elébe" - írt a könyvben Linda.

Király Linda Forrás: Insta / Király Linda

Bár az énekesnőt nem sikerült megszólaltatnia az ügyben a Borsnak, az édesapja azonban megerősítette a hírt.

Valóban voltak Lindának vizsgálatai, és megállapították, hogy van valami ciszta jellegű az agyában. De az az igazság, hogy ő ezt meglehetősen privát módon kezeli, emiatt nem is igazán folytam bele ebbe a dologba - nyilatkozta Király Tamás.

Pintér Tibor súlyos sérülést szenvedett előadás közben: elszakadt az ágyéktartó izmahttp://www.life.hu/drlife/20181031-pinter-tibor-sulyos-serulest-szenvedett-eloadas-kozben-elszakadt-az-agyektarto-izma.htmlPintér Tibor a Kincsem című előadás közben rosszul érkezett vissza a nyeregbe, így komoly intim sérülést szenvedett. Jegeli, és különböző krémekkel keni, mert nincs ideje a regenerálódásra. Dr. LifeOrigoÖrdög Nóra elnémult: forgatásról vitték orvoshozhttp://www.life.hu/drlife/20181025-ordog-nora-elnemult-forgatasrol-vittek-orvoshoz.htmlA Mit tenne a gyereked? című műsor forgatása alatt minden előzmény nélkül elment a hangja Ördög Nórának. Azonnal orvoshoz szállították, kiderült: egy vírusos fertőzés támadta meg a hangszálait. Dr. LifeOrigoBetegsége miatt lemondta koncertjeit Lily Allenhttp://www.life.hu/drlife/20181101-betegsege-miatt-lemondta-koncertjeit-lily-allen-enekesno.htmlÚjabb koncerteket mondott le Lily Allen. Úgy tudni, nagyon beteg. Dr. LifeAFPHat évig volt vegán egy nő, a teste nem viselte jólhttp://www.life.hu/drlife/20181101-hat-evig-volt-vegan-egy-no-a-teste-nem-viselte-jol.htmlEgy dokumentumfilm hatására a vegán életmódot választotta a 39 éves Mariela Stewart. Hat évig tartotta ezt az életmódot, ám a teste állapota rohamosan romlott. Dr. Life--Élete legnehezebb időszakáról vallott Zalatnay Saroltahttp://www.life.hu/drlife/20181031-elete-legnehezebb-idoszakarol-vallott-zalatnay-sarolta.htmlZalatnay Sarolta élete legnehezebb időszakáról, a rákkal vívott küzdelméről vallott Joshi Bharatnak. Dr. Life--Öt hétig volt kómában Boros Lajoshttp://www.life.hu/drlife/20181030-ot-hetig-volt-komaban-boros-lajos.htmlSzívműtéten esett át Boros Lajos, az állapotáról sokáig nem lehetett tudni. Most kiderült: a műsorvezető öt hétig kómában feküdt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.