A Big Brother sztárja, Pongó legyőzte a rákot és jelentkezett a Ninja Warriorba

valóságshow Big Brother rák Ninja Warrior Pongó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Big Brother legelső szériájában tűnt fel Pongó, aki az utóbbi években sikeresen vette fel a küzdelmet a rákkal szemben. Most újra láthatják a tévénézők.

Pongót, a komlói bugyiárust őszinte személyisége miatt hamar megkedvelték a Big Brother első évadának nézői. A kopasz férfi a tévéműsor után eltűnt a nyilvánosság elől. Most kiderült, az utóbbi években minden szabadidejét a konditeremben töltötte. Ugyanakkor nagyon nehéz időszak áll mögötte, az orvosok daganatot találtak a szervezetében. Mindössze néhány hónapot adtak neki, ő azonban legyőzte a rákot, és most a Ninja Warriorban próbálja ki magát.

Közel egy évet töltöttem szinte folyamatosan kórházban, ameddig kaptam a kemót. Szerencsére hatottak a kezelések, és ma már gyógyultnak mondhatom magam. De mivel a rák nem tűnik el a szervezetből, ezért odafigyelek a megelőzésre. Ehhez a sport is hozzájárul, most egészségesebb vagyok, mint valaha! A Ninja Warrior miatt például sokat fogytam: 15 nap alatt 15 kilót adtam le sómentes rizskúrával. A családom, a feleségem és a lányom büszkék rám, és csak ez számít!” – nyilatkozta a Ripostnak.

Pongó újra képernyőre került
Újra férjhez ment Pataki Zita édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181104-ujra-ferjhez-ment-pataki-zita-edesanyja.htmlNagy a boldogság Pataki Zita családjában: újra férjhez ment a csinos időjós édesanyja. TV + SztárokOrigoEzer nőt molesztálhatott Harvey Weinsteinhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-ezer-not-molesztalhatott-harvey-weinstein.htmlEgy ügyvédnő állítja, Harvey Weinstein producer közel ezer nőt molesztálhatott. TV + Sztárok--Meghan Markle kétszer is megszegte a királyi család szabályait Új-Zélandonhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-meghan-markle-ketszer-is-megszegte-a-kiralyi-csalad-szabalyait-uj-zelandon.htmlKét újabb hibát is elkövetett Meghan Markle Új-Zélandon: ismét nem tartotta be a királyi család szabályait. TV + Sztárok--Pintér Tibor csaknem visszaadta feladatát a Sztárban sztár című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181103-pinter-tibor-csaknem-visszaadta-feladatat-a-sztarban-sztar-cimu-musorban.htmlNem mindennapi feladatot kapott a Sztárban sztár című műsorban Pintér Tibor: a nemrég elhunyt Orbán Józsefet kell megtestesítenie. TV + SztárokOrigoA győzelemre is esélyes Balog Janó otthagyná az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20181103-a-gyozelemre-is-eselyes-balog-jano-otthagyna-az-x-faktort.htmlMáris kiszállna az X-Faktorból a győzelemre is esélyesnek tartott Balog Janó. TV + SztárokOrigoBeköltözik a ValóVilág-villába a magyar Ken babahttp://www.life.hu/sztarok/20181103-bekoltozik-a-valo-vilag-villaba-a-magyar-ken-baba.htmlKiderült, kik lesznek a ValóVilág 9. szériájának szereplői. Köztük van a magyar Ken baba, Greg is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.