Palotás Petra 25 kilót hízott inzulinrezisztenciája miatt

betegség inzulinrezisztencia Palotás Petra hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palotás Petra elárulta, inzulinrezisztenciája miatt 25 kilót hízott.

Évek óta Hamburgban él Palotás Petra. A népszerű tévésnek nemrég új könyve jelent meg, és ennek kapcsán mesélt egy kicsit az életéről is. Elárulta, sajnos kisebb-nagyobb egészségi problémákkal kellett szembenéznie a közelmúltban, ami miatt inzulinrezisztenciája lett. Ennek eredményeként 25 kilót szedett fel.

Huszonöt kilót híztam az elmúlt években, amit nagyon rosszul éltem meg, talán azért, mert nem ehhez vagyok szokva. Ráadásul az ember még nehezebben fogadja el a teste változását, ha sokáig reflektorfényben élt, hiszen fél a kritikától. De már jó úton haladok az egészséges élet és a vékonyabbik énem felé” – idézi a tévés szavait a Bors.

Palotás Petra 25 kilót hízott Forrás: Facebook/PetraPalotás
Gáspár Virág alvászavarral küzdhttp://www.life.hu/drlife/20181108-gaspar-virag-alvaszavarral-kuzd.htmlKommandósok szállták meg Gáspár Győzőék házát majdnem egy évvel ezelőtt, hogy a család értékeit lefoglalják. A família azóta egyenesbe jött, ám Virágon most jelentkeznek a stressz és a trauma tünetei, alvászavarral küzd. Dr. LifeOrigoKét hétig klinikán kezelték Pokorny Liáthttp://www.life.hu/drlife/20181108-ket-hetig-klinikan-kezeltek-pokorny-liat.htmlPokorny Lia elárulta, elhúzódó hangszálgyulladása miatt két hétre befeküdt egy klinikára. Ma már szerencsére teljesen jól van, a hangja is a régi. Dr. LifeFotó: M.Schmidt János – OrigoKulka János már a stroke előtt gondolt a visszavonulásrahttp://www.life.hu/drlife/20181108-kulka-janos-mar-a-storke-elott-gondolt-a-visszavonulasra.htmlStroke-ja után az X – A rendszerből törölve című filmben játszott először Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész. Most arról mesélt, már korábban is fontolóra vette a visszavonulást. Dr. LifeOrigoBoros Lajos szívműtétje után újabb beavatkozásra készül: a prosztatájával van bajhttp://www.life.hu/drlife/20181108-boros-lajos-szivmutetje-utan-ujabb-beavatkozasra-keszul-a-prosztatajaval-van-baj.htmlBoros Lajos komoly szívműtéten esett át, ami után öt hétig kómában volt, de nemsokára újabb beavatkozást kell elvégezni rajta, ezúttal azonban a prosztatáját kell operálni. Dr. LifeOrigoMár egy doboz energiaital elfogyasztása is károsan hat a szervezetrehttp://www.life.hu/drlife/20181105-mar-egy-doboz-energiaital-elfogyasztasa-karosan-hat-a-szervezetre.htmlKiderült, hogy már egy doboznyi energiaital elfogyasztása is károsan hat az egészségünkre. Dr. Life--Kiderült, melyik a repülőgép legmocskosabb része: tele van baktériumokkalhttp://www.life.hu/drlife/20181105-kiderult-melyik-a-repulogep-legmocskosabb-resze-tele-van-bakteriumokkal.htmlKiderült, melyek a repülőgép legkoszosabb részei. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.