Hilary Duff turmixot készített a placentájából, és meg is itta

placenta ivás Hilary Duff méhlepény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudnak leszokni a sztárok arról, hogy elfogyasszák a saját placentájukat, Hilary Duff is a trendnek megfelelően cselekedett a szülése után, ám ő nem kapszulát csináltatott belőle. 

Hilary Duff október végén adott életet gyermekének, és természetesen ő is hasznosította a placentáját. A sztárok körében már évek óta igen nagy népszerűségnek örvend az a szokás, hogy a szülés után kapszulát csináltatnak a méhlepényükből, így tett Kim Kardashian is, ám Hilary más módon fogyasztotta el ezt a szervét. Turmixot csinált belőle, amelyet friss gyümölcsökkel vegyítve ivott meg, de jégkockát is készíttetett a placentájából.

Hilary Duff megette a placentáját Forrás: Getty Images/Robin Marchant/Robin Marchant
VV Cintike elmesélte VV Krisztiánnak szomorú múltjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-vv-cintike-elmeselte-vv-krisztiannak-szomoru-multjat.htmlBeavatta élete egy szomorú epizódjába VV Cintike VV Krisztiánt. Ám a férfi nem vette komolyan, összevesztek. TV + SztárokOrigoKálloy Molnár Péter napokig volt kórházban, életmódot kell váltaniahttp://www.life.hu/drlife/20181109-kalloy-molnar-peter-napokig-volt-korhazban-eletmodot-kell-valtania.htmlA Budapesti Operettszínház öltözőjében lett rosszul nemrégiben Kálloy Molnár Péter. Mentőt hívtak hozzá, most elmondta, mi is történt vele, és milyen életmódváltásra szorul. Dr. LifeOrigoSzakember figyelmeztet: ezért ne használj soha vécépapírthttp://www.life.hu/drlife/20181108-szakember-figyelmeztet-ezert-ne-hasznalj-soha-vecepapirt.htmlKiderült, nagyon rosszul tesszük, ha vécépapírt használunk. Dr. Life--Boros Lajos a kóma alatt olykor agresszív volthttp://www.life.hu/drlife/20181108-boros-lajos-a-koma-alatt-olykor-agressziv-volt.htmlÖt hétig feküdt kómában Boros Lajos műsorvezető a szívműtéte után. Épp a házassági évfordulóján ébredt fel. Vár rá még egy műtét, most a kórházban töltött időről és a kómáról mesélt. Dr. Life--Gáspár Virág alvászavarral küzdhttp://www.life.hu/drlife/20181108-gaspar-virag-alvaszavarral-kuzd.htmlKommandósok szállták meg Gáspár Győzőék házát majdnem egy évvel ezelőtt, hogy a család értékeit lefoglalják. A família azóta egyenesbe jött, ám Virágon most jelentkeznek a stressz és a trauma tünetei, alvászavarral küzd. Dr. LifeOrigoKét hétig klinikán kezelték Pokorny Liáthttp://www.life.hu/drlife/20181108-ket-hetig-klinikan-kezeltek-pokorny-liat.htmlPokorny Lia elárulta, elhúzódó hangszálgyulladása miatt két hétre befeküdt egy klinikára. Ma már szerencsére teljesen jól van, a hangja is a régi. Dr. LifeFotó: M.Schmidt János – Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.