Stohl Luca gerincsérvvel küzd, folyamatosan figyelnie kell rá

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
betegség műsorvezető gerincsérv Stohl Luca tánc Ninja Warrior gyógytorna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tud sokáig sem állni, sem pedig ülni Stohl András lánya, Stohl Luca, a Ninja Warrior műsorvezetője. Elmondta: évek óta gerincsérvvel küzd, gyógytornára kell járnia. 

Sokan tudják, hogy Stohl András lánya, Stohl Luca nemcsak műsorvezető, hanem táncművész is. Ám betegsége mindkét pályát nehezebbé teszi számára.

„Még a Táncművészeti Főiskolára jártam, amikor folyamatos derékfájással küzdöttem. Egyik nap szakmai órák után a cipőmet kötöttem, amikor egyszerűen összeestem. Az MR-vizsgálaton látszott, hogy van egy kis kiboltosulás a gerincemen, de ez nem egyedi eset, és gyógytornával karbantartható. Nem tudok egy helyben sokat ülni vagy állni, mert akkor megfájdul” – mondta a Borsnak a Ninja Warrior műsorvezetője.

Stohl Luca gerincsérvvel küzd Fotó: Csudai Sándor - Origo

Mindig figyelnie kell a mozdulataira, nehogy fájdalmat okozzon saját magának. „A következő években is szeretném tartani az egyensúlyt a tánc és a tévézés között. Remélem, továbbra is ilyen izgalmas feladatokat kapok a színházban és a televízióban egyaránt, mint a Ninja Warrior” – fogalmazott Stohl Luca.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.