6 kilót fogyott a férfi, aki egy hónapig gyorséttermi kaján élt

McDonald's fogyás gyorsétterem gyorsétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit postás kipróbálta, mi történik a testével akkor, ha egy hónapon keresztül csak gyorséttermi ételeket fogyaszt. Az eredmény meglepő.

Ryan Williams a fejébe vette, hogy 31 napon keresztül csakis gyorsétteremben eszik, és kíváncsian várja, mi történik ez idő alatt a testével. A brit postás megpróbált a körülményekhez képest változatosan étkezni, szinte mindent kipróbált, amit csak a McDonald's kínált.

Emellett persze nem volt hajlandó lemondani a szenvedélyéről, a testépítésről sem: abban az egy hónapban sem hanyagolta az edzőtermet.

A kísérletet bárki figyelemmel kísérhette a YouTube-on, Ryan ugyanis videóban számolt be a fejleményekről.

A The Sunnak elmondta, szerinte nem csoda, ha a korábbi ilyen próbálkozások mind-mind azzal végződtek, hogy az alanyok elhíztak a gyorséttermi ételektől, hiszen nem sportoltak semmit. Ő viszont nagyon kíváncsi volt rá, mi történik akkor, ha közben rendszeres testmozgást végez.

Az eredményen még ő maga is meglepődött: közel 6 kilót fogyott.

Elmondása szerint a kihívás elején napi 2500 kalóriát fogyasztott el, majd a későbbiekben napi 2300-zal folytatta, miközben tartotta az edzésprogramját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.