műtét hallás implantátum Weisz Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem hallhattuk még ennyit beszélni a kamerák előtt Weisz Fannit, mint A legbátrabb páros legutóbbi adásában. A próbatételek közben is többször szólt a férjéhez, a feladatok elvégzése után pedig a kamerának is összefüggő mondatokban nyilatkozott.

A Bors kiderítette, hogy Fanni egy komoly műtéten esett át: mesterséges hallás segítette abban, hogy megtanuljon beszélni. Az elsők között volt Magyarországon, akinek hétéves korában egy belső egységet építettek a fejébe. A műtét hét órán keresztül tartott, megfúrták a koponyáját, és rácsiszoltak egy belső szerkezetet, amely egy külső egységhez csatlakozik. Ezáltal hallja a hanghullámokat és értelmezi, tanulja a beszédet.


Fanni a műtét ellenére a jelnyelvet jobban szereti, mert az implantátum használatakor hamar elfárad és megfájdul a feje.

Puskás Peti mentoráltja feladta, kevesebb eséllyel indul az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-puskas-peti-mentoraltja-feladta-kevesebb-esellyel-indul-az-xfaktorban.htmlAz X-Faktor egyik indulója, Nagy Krisztián feladta a versenyt, ám így mentora, Puskás Peti hátrányból indul. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Follow The Flow az MTV EMA vörös szőnyegén adott interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20181114-a-follow-the-flow-az-mtv-ema-vorosszonyegen-adott-interjut.htmlAz idei MTV EMA azért is volt fontos, mert hazai zenészekre is voksolhattak a nagyvilágból. Többek között a Follow The Flow is jelölt volt, amely meg is nyerte a szavazást. Az együttes a Nem tudja senki című slágerével vált igazán ismertté: a dalt már több mint 29 milliószor meghallgatták a YouTube-on. TV + SztárokOrigoA legmeghökkentőbb mítoszok a sztárokról: hat lábujj és tehénnyelvhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-a-legmeghokkentobb-mitoszok-a-sztarokrol-hat-labujj-es-tehennyelv.htmlA hírességek élete nyitott könyv, de sokszor előfordul, hogy kicsit kiszínezik a történetüket, hogy még izgalmasabb legyen. Rengeteg tévhit és pletyka terjeng a világsztárokról, amelyek időről időre új erőre kapnak, pedig sosem voltak igazak. Összeszedtük a legmeghökkentőbb tévhiteket a hírességekről. Íme. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné folyton sebtapaszt visel, de senki sem tudja, miért - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-katalin-hercegne-folyton-sebtapaszt-visel-de-senki-nem-tudja-miert.htmlMindent kiszúrnak Katalinon, ami nem odaillő, így azt is észrevették, hogy valami mindig történik a kezével, ugyanis szinte folyamatosan sebtapaszt visel. TV + Sztárok--Meztelenül fotózták Varga Viktóriát, Graziano Pellé magyar barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181114-meztelenul-fotoztak-varga-viktoriat-graziano-pelle-magyar-baratnojet.htmlMeglehetősen forró fotót tett közzé magáról Varga Viktória: a modellt meztelenül fotózták egy kádban. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia kifakadt: kitiltaná a stúdióból Vastag Csaba rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20181114-liptai-claudia-kifakadt-kitiltana-a-studiobol-vastag-csaba-rajongoit.htmlSokszor elragadtatják magukat Vastag Csaba rajongói, így történik ez a Csak show és más semmi stúdiójában is hétről hétre. Az egyik zsűritagnál, Liptai Claudiánál azonban most elszakadt a cérna: kitiltaná az énekes rajongóit a stúdióból. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.