A 94 éves orvos így tartja távol magától a betegséget

Forrás: Shutterstock -
betegség orvos joghurt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a megfázások időszaka, de ha szeretnél ebből kimaradni, nézd meg, hogyan kerüli el a betegségeket ez a 94 éves orvos.

A 94 éves Murray Grossan Los Angelesben még mindig praktizál, és annak ellenére, hogy ebben az időszakban rengeteg influenzással és más beteg emberrel találkozik, őt már évek óta elkerüli a megfázás. Az orvos szerint egyrészt azért, mert a szervezete valószínűleg nagyon megerősödött a beteg emberek között eltöltött sok-sok év alatt, de van más is, ami szerinte közrejátszhat.

A 94 éves orvos így tartja távol magától a betegséget - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Az idős doktor mindennap eszik egy joghurtot, amely a szakértők szerint nagyon egészséges: úgy tűnik, hogy az élő baktériumok kölcsönhatásba lépnek a belekben élő mikrobákkal. Ez pedig fokozza a különböző vitaminok termelését, például a B6-, B12- vagy éppen a K2-vitaminokét. Segítenek a bacilusok leküzdésében, és az emésztést is rendbe teszik - írja a Blikk Rúzs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.