James Bertrand 20 milliót fizetett azért, hogy amputálják a lábát

Forrás: NORTHFOTO/© James Bertrand / SWNS.com/James Bertrand / Swns.Com -
pénz eljárás láb amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Bertrand lábai nem fejlődtek ki rendesen, ezért néhány hónapos korában amputálni kellett az egyiket, de a másik sem volt egészséges. Eldöntötte, hogy azt egy különleges eljárással távolíttatja el, ami rengeteg pénzbe került.

A 20 éves James Bertrand születése óta folytonos fájdalommal élt, ugyanis az anyaméhben egy rendellenesség miatt az ikertestvére több vérhez jutott, mint ő, emiatt a lábai nem fejlődtek ki rendesen. Az egyiket már 18 hónapos korában amputálták, de a jobb lába sem volt egészséges. Az orvosok figyelmeztették, hamarosan azt is el kell távolítani, ekkor figyelt fel a tévében egy eljárásra, amelyet kutyákon alkalmaztak.

James és az ikertestvére Forrás: NORTHFOTO/© James Bertrand / SWNS.com/James Bertrand / Swns.Com

Az állat csonthoz erősített művégtagot kapott, és James úgy döntött, ő is ilyet akar. Orvosa figyelmeztette, hogy ez rengeteg pénzbe kerül, és Ausztráliában végeznek ilyet embereken, de James hajthatatlan volt. Több mint 60 ezer fontot, vagyis körülbelül 21 millió forintot sikerült összegyűjtenie az adománygyűjtő oldalon, és már utazott is Sydney-be az életét megváltoztató műtétre. A beavatkozás sikerült, habár a rehabilitáció rengeteg fájdalommal járt, de visszatekintve James azt mondja, megérte.

A 94 éves orvos így tartja távol magától a betegségethttp://www.life.hu/drlife/20181123-a-94-eves-orvos-igy-tartja-tavol-magatol-a-betegseget.htmlElkezdődött a megfázások időszaka, de ha szeretnél ebből kimaradni, nézd meg, hogyan kerüli el a betegségeket ez a 94 éves orvos. Dr. LifeOrigoÍgy érzi most magát Sas József: őszintén vallott a hogylétérőlhttp://www.life.hu/drlife/20181123-igy-erzi-most-magat-sas-jozsef-oszinten-vallott-hogyleterol.htmlSas József őszintén vallott az egészségi állapotáról. Dr. Life--Szorcsik Viki gerincsérv miatt kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20181123-szorcsik-viki-gerincserv-miatt-korhazba-kerult.htmlSzorcsik Viki imád mozogni, de most éppen a sportimádata juttatta kórházba: gerincsérve lett. Dr. LifeOrigoA katonaság alatt, őrségben fagytak el Antal Imre ujjai, ezért kellett felhagynia a zongorázássalhttp://www.life.hu/drlife/20181123-a-katonasag-alatt-orsegben-fagytak-el-antal-imre-ujjai-ezert-kellett-felhagynia-a-zongorazassal.htmlAzt a nagyközönség is tudta, hogy a jobb keze ízületi gyulladása miatt kényszerült elhagyni a zongoraművészi pályát a hetvenes évek elején Antal Imre. Hogy mi okozta a betegséget, arról azonban a művész soha nem beszélt, de most Koncz Gábor elárulta. Dr. LifeOrigoBerki Krisztián élő videóbejelentkezésben mesélte el: tejérzékenységgel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20181122-berki-krisztian-elo-videobejelentkezesben-meselte-el-tejerzekenyseggel-kuzd.htmlBerki Krisztián arcán sebek jelentek meg, amit a Legbátrabb páros műsorában is láthattak a nézők. Ez volt az oka. Dr. LifeOrigoEzeket a gyógyszereket nem szabad fogyasztani, ha lejártakhttp://www.life.hu/drlife/20181121-ezeket-a-gyogyszereket-nem-szabad-fogyasztani-ha-lejartak.htmlRégóta nagy kérdés, hogy mit kezdjünk a lejárt gyógyszerekkel. Néhány tanulmány szerint nem ártanak azután sem, hogy lejárt a szavatosságuk, vannak azonban olyan gyógyszerek, amelyeket egyáltalán nem tanácsos alkalmazni, mert többet ártanak, mint használnak: ezek azok. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.