Betegségéről vallott Lang Györgyi: „Mindent megteszek azért, hogy teljes életet éljek”

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Falusi Mariann Lang Györgyi betegség Pa-Dö-Dö szklerózis multiplex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lang Györgyi őszintén vallott betegségéről. A szklerózis multiplexszel küzdő énekesnő diétázik és igyekszik teljes életet élni.

A Pa-Dö-Dö énekesnője, Lang Györgyi a Spektrum Home Tesztbeszéd című műsorának vendége volt, ahol őszintén vallott arról, kezdetben nagyon nehezen viselte, hogy betegsége kerekesszékbe kényszerítette. Emiatt egy kicsit talán féltékeny is volt barátnőjére és munkatársára, Falusi Mariannra.

Eljött egy olyan időszak, hogy őt sokkal többet hívták, mint engem. Nyilván volt bennem egy kis féltékenység, annak ellenére, hogy tudtam, ő ezt megérdemli. Az a rossz érzés dolgozott bennem, hogy engem miért nem lehet hívni? De ez, hála az égnek, elmúlt, túl vagyok rajta” – idézi Lang Györgyi szavait a Blikk.

Lang Györgyi igyekszik teljes életet élni Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az énekesnő elárulta, szklerózis multiplexszel is igyekszik teljes életet élni, amennyire csak lehet.

Mindent megteszek azért, hogy teljes életet éljek. Ami jön, azt csinálom, eszem, iszom, diétázom. Nehéz megfelelni, a társadalmi elvárások korlátozzák az embert: a szüleim azt mondják például, ne menjek a tévébe, mert nagy a hasam. Így megy ez. Nekem viszont van egy alapelvem, ami csúnyán hangozhat, de hiszek abban, hogy mindent le kell sz*rni. Mindenkinek azt kell csinálnia, ami jólesik, illetve őszintének kell lenni. Ez a kulcs!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.