Balázs Andi megbetegedett: fotó

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
betegség fotó Balázs Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andit sem kerülte el a megfázás, úgy tűnik, nincs jól a színésznő.

Ebben az időben szinte mindenki a nátha áldozatául esik előbb vagy utóbb, és úgy tűnik, Balázs Andi sem tudta kikerülni a betegséget. Erre utal legalábbis az Instagram-oldalára feltöltött fotó, amelyen egy zsebkendős doboz látható.

Balázs Andi megbetegedett Forrás: Intagram/Balázs Andi
Így vitték be a kórházba Liptai Claudia beteg kisfiát, Marcithttp://www.life.hu/drlife/20181127-igy-vittek-be-a-korhazba-liptai-claudia-beteg-kisfiat-marcit.htmlÚjabb részletek derültek ki arról, miért is hagyta ki a Sztárban Sztárt Liptai Claudia. Kisfia hirtelen megbetegedett és egy ausztriai kórházba kellett bevinniük. Dr. Life--Áramütést kapott a fürdőkádban Király Linda: azonnal kórházba szállítottákhttp://www.life.hu/drlife/20181127-aramutest-kapott-a-furdokadban-kiraly-linda-azonnal-korhazba-szallitottak.htmlKirály Linda A Király család című könyvükben arról mesélt, hogyan érte áramütés kádfürdőzés közben. Dr. LifeOrigoÁllandó fájdalommal él a fogai miatt Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/drlife/20181126-allando-fajdalommal-el-fogai-miatt-kulcsar-edina.htmlNagy fájdalmai vannak Kulcsár Edinának. A szépségkirálynő elmesélte, hogy korábban félrekezelték a fogait, most pedig kettőt is ki kell húzni. A szoptatás miatt azonban nem kaphat erős fájdalomcsillapítót. Dr. Life--Betegségéről vallott Lang Györgyi: „Mindent megteszek azért, hogy teljes életet éljek”http://www.life.hu/drlife/20181126-betegsegerol-vallott-lang-gyorgyi-mindent-megteszek-azert-hogy-teljes-eletet-eljek.htmlLang Györgyi őszintén vallott betegségéről. A szklerózis multiplexszel küzdő énekesnő diétázik és igyekszik teljes életet élni. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huKezdj el fürdeni zuhanyzás helyett: jót tesz a szervezetnekhttp://www.life.hu/drlife/20181125-kezdj-el-furdeni-zuhanyzas-helyett-jot-tesz-a-szervezetnek.htmlA rohanó világban kevesen engedhetik meg maguknak, hogy jól kiáztassák magukat egy kád meleg vízben, pedig érdemes rászánni az időt, mert jó hatással van a szervezetre. Dr. LifeThinkstockEgészségi állapotáról vallott Kálloy Molnár Péterhttp://www.life.hu/drlife/20181124-egeszsegi-allapotarol-vallott-kalloy-molnar-peter.htmlKálloy Molnár Péter októberben, előadás közben lett rosszul. Szorított a mellkasa, így azonnal kórházba szállították. A színész már jól van, de egy hajszálon múlt az élete. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.