Végvári Ádámnak balesete volt, eltört a kulcscsontja

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
kulcscsont törés baleset Végvári Ádám Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végvári Ádám, a Neoton Família énekes-gitárosa otthonában csúszott meg. Amikor földet ért, pokoli fájdalmat érzett. Kiderült: eltört a kulcscsontja, ám a hétvégi jótékonysági koncerten így is színpadra állt. 

„Vizes lábbal mentem az előszobában, és megcsúsztam. Hatalmasat estem, rögtön iszonyatos fájdalmat éreztem. Ráadásul a szőnyeg sem volt a helyén, így még keményebbre érkeztem. A feleségem, Ildi vitt be a kórházba” – mesélte a Borsnak Végvári Ádám, a Neoton Família énekes-gitárosa, akinek az esés következtében egy darab letört a kulcscsontja végéből.

Végvári Ádám kulcscsontjából letört egy darab Fotó: Szabó Gábor - Origo

Egy hónapig pihennie kellene, ám a hétvégi jótékonysági koncertjükön mégis színpadra állt. „Pár napja történt a dolog, de még mindig nagyon sajog. Igyekszem fájdalomcsillapító nélkül létezni, különben nem érezném, ha rossz mozdulatot teszek” – mondta a zenész, aki most rögzítőkötést hord.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.