plasztikai beavatkozás feleség plasztikai sebész vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén vallott az életéről egy plasztikai sebész felesége.

Az amerikai plasztikai sebész, Phillip Craft felesége, Anna a Huffington Postnak mesélt arról, hogyan is éli mindennapjait a párja oldalán. Az egykori modell elárulta, amikor hozzáment szerelméhez, nem is gondolt rá, hogy egyszer majd kés alá fekszik.

Nem vágytam arra, hogy Philip velem is dolgozzon. Bár az is igaz, hogy akkor még a húszas éveimben jártam, és botoxon kívül semmi másra nem volt még szükségem" – mesélte.

Miután azonban megszületett két gyermeke, minden megváltozott, mindkét baba után 25 kilót szedett magára.

Viszonylag hamar sikerült leadnom a súlyfelesleget, ugyanakkor a testem már nem volt a régi."

Ilyen egy plasztikai sebész feleségének élete Forrás: Thinkstock

Kézenfekvő volt, hogy a plasztikai beavatkozásokat a testén a férje fogja végezni. Philip egy darabig gondolkodott, elvégezze-e, amit a felesége kért, végül mégis belement. Azóta a nőnek feltöltötte az ajkait, és feszes, formás feneket és melleket varázsolt neki.

Anna mindig is nagyobb ajkakat szeretett volna magának. Emellett a szoptatás miatt kissé megereszkedtek a mellei. Ő bízott bennem, én pedig megcsináltam, amit kért. Emlékszem, az első beavatkozásnál egy kicsit ideges voltam."

Anna egyébként rendszeresen megkapja a kérdést idegenektől: milyen az élete egy plasztikai sebész mellett.

Vannak előnyei és hátrányai is. Bármikor hozzájuthatok bármilyen szépészeti beavatkozáshoz. Viszont azt el kell, hogy mondjam, nem teljesíti minden kérésemet. Nem is plasztikai sebésznek, hanem művésznek tartom. Mindig tudja, mi az, amire valóban szükségem van, és mi az, amire nincs. Ami zavar, hogy folyton meztelen nőkkel dolgozik... De teljesen megbízom benne."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.