Közösségi oldalán jelentette be: Hajdú Péter nincs jól

Fotó: Mudra László/Origo -
betegség fül-orr-gégészet Hajdú Péter mandulagyulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter nem érzi jól magát, ledöntötte a betegség.

"Tüszős mandulagyulladás. Ma délután irány a fül-orr-gégészet" - írta a fotóhoz, amin látszik, hogy a műsorvezető tényleg nincs jól, tőle szokatlan módon az ágyat nyomja.



Balázs Andi megbetegedett: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20181127-balazs-andi-megbetegedett.htmlBalázs Andit sem kerülte el a megfázás, úgy tűnik, nincs jól a színésznő. Dr. LifeOrigoVégvári Ádámnak balesete volt, eltört a kulcscsontjahttp://www.life.hu/drlife/20181127-vegvari-adammal-balesete-volt-eltort-a-kulcscsontja.htmlVégvári Ádám, a Neoton Família énekes-gitárosa otthonában csúszott meg. Amikor földet ért, pokoli fájdalmat érzett. Kiderült: eltört a kulcscsontja, ám a hétvégi jótékonysági koncerten így is színpadra állt. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy vitték be a kórházba Liptai Claudia beteg kisfiát, Marcithttp://www.life.hu/drlife/20181127-igy-vittek-be-a-korhazba-liptai-claudia-beteg-kisfiat-marcit.htmlÚjabb részletek derültek ki arról, miért is hagyta ki a Sztárban Sztárt Liptai Claudia. Kisfia hirtelen megbetegedett és egy ausztriai kórházba kellett bevinniük. Dr. Life--Áramütést kapott a fürdőkádban Király Linda: azonnal kórházba szállítottákhttp://www.life.hu/drlife/20181127-aramutest-kapott-a-furdokadban-kiraly-linda-azonnal-korhazba-szallitottak.htmlKirály Linda A Király család című könyvükben arról mesélt, hogyan érte áramütés kádfürdőzés közben. Dr. LifeOrigoÁllandó fájdalommal él a fogai miatt Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/drlife/20181126-allando-fajdalommal-el-fogai-miatt-kulcsar-edina.htmlNagy fájdalmai vannak Kulcsár Edinának. A szépségkirálynő elmesélte, hogy korábban félrekezelték a fogait, most pedig kettőt is ki kell húzni. A szoptatás miatt azonban nem kaphat erős fájdalomcsillapítót. Dr. Life--Betegségéről vallott Lang Györgyi: „Mindent megteszek azért, hogy teljes életet éljek”http://www.life.hu/drlife/20181126-betegsegerol-vallott-lang-gyorgyi-mindent-megteszek-azert-hogy-teljes-eletet-eljek.htmlLang Györgyi őszintén vallott betegségéről. A szklerózis multiplexszel küzdő énekesnő diétázik és igyekszik teljes életet élni. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.