Visszaforduló lábakkal és fenék nélkül született egy csecsemő

betegség lábak csecsemő fenék születési rendellenesség széklet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 39 éves Tracy Fletcher már a várandóssága alatt megtudta, hogy gyermeke különös betegséggel születik majd. Ám úgy döntött, megtartja a gyermeket, de a látvány mégis mellbevágta, amikor először kezébe vehette Baront. 

Lábai szinte a vállai mellé érnek a nemrégiben született Baronnak. Édesanyja, a 39 éves Tracy Fletcher már a várandóssága alatt tudta, hogy mi lesz a gyermekkel, ám mégis mellbevágta a látvány, amikor gyermekét először a kezébe vehette - írja a Mirror.

"A nővér azt mondta, hogy 25 éves pályafutása alatt nem látott ilyen csecsemőt" - emlékezett vissza az édesanya. Baronnak nemcsak a lábai mások, mint egészséges társainak, hanem fenék nélkül született, soha nem fog járni, de a vizeletét és a székletét sem fogja visszatartani nagy valószínűséggel.

Születése után azonnal mesterséges kómába helyezték, a tüdeje tele volt folyadékkal. Tracy azt mondja, csodálatos érzés volt, amikor hazavitték, öltöztetni azonban nehezen tudják lábai állása miatt.

"Semmit nem érez a lábaiban vagy a teste alsó részén, de nemrégiben egyes részek mozogni kezdtek" - mesélte Tracy. Eltökélt szándékuk, hogy mindenben segítik majd gyermeküket, hogy minél teljesebb életet élhessen.

Ha szeretnéd látni a kis Baront, kattints ide!

Súlyos rendellenességgel született Baron (Képünk illusztráció) Forrás: pexels.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.