Csak show és más semmi Ördög Nóra műsor beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra betegen állt a Csak show és más semmi színpadára. A műsorvezető olykor alig tudott megszólalni. 

Ördög Nórát a betegség sem tartja vissza attól, hogy elvégezze a munkáját. A Csak show és más semmi színpadára is rekedt hanggal állt fel, de így is végigvezette a műsort, ráadásul egy igen dögös miniruhában, amely a férfinézők figyelmét biztosan elterelte az elmenő hangjáról.

Gesztesi Károly, Sári Évi és Völgyesi Gabi is lebetegedtek a Sztárban sztár fellépői közülhttp://www.life.hu/drlife/20181207-gesztesi-karoly-sari-evi-es-volgyesi-gabi-is-lebetegedtek-a-sztarban-sztar-fellepoi-kozul.htmlÚgy tűnik, betegség döntötte le a Sztárban sztár fellépőit. Gesztesi Károlyt a kórházban látták, Sári Évi és Völgyesi Gabi is ágynak esett. Így a próbák is akadoznak, remélik, hogy minden rendben lesz a Sztárban sztár vasárnapi élő show-ján. Dr. LifeOrigoRossz hír a frontra érzékenyeknek: fájhat a fejük a hétvégénhttp://www.life.hu/drlife/20181207-rossz-hir-a-frontra-erzekenyeknek-fajhat-a-fejuk-hetvegen.htmlNem túl kellemes hétvége elé néznek a frontokra érzékenyek. Dr. LifeOrigoTüdejének egy darabját köhögte fel egy férfi, nem sokkal később meghalt (18+)http://www.life.hu/drlife/20181206-tudejenek-egy-darabjat-kohogte-fel-egy-ferfi-nem-sokkal-kesobb-meghalt-18.htmlKrónikus szívelégtelenséggel került kórházba egy 36 éves férfi Kaliforniában. Felköhögte saját tüdejének egy darabját. Ez csak nagyon ritka esetben fordul elő. Egy héttel később életét vesztette. Dr. LifeMTI/Kollányi PéterEzek a hétköznapi dolgok csúnyán megbetegíthetnekhttp://www.life.hu/drlife/20181206-ezek-a-hetkoznapi-dolgok-csunyan-megbetegithetnek.htmlKiderült, hogy olyan hétköznapi dolgok is megbetegíthetnek, amelyekről nem is gondolnánk, hogy veszélyesek az egészségünkre. Mutatjuk, melyek azok! Dr. LifeOrigoVeréb Tamás sérüléssel áll a Csak show és más semmi színpadárahttp://www.life.hu/drlife/20181206-vereb-tamas-serulessel-all-a-csak-show-es-mas-semmi-szinpadara.htmlMegviselik a próbák a Csak show és más semmi című műsor szereplőit. Az előző héten Vastag Csaba és Baronits Gábor sérültek meg, most Veréb Tamás hátával akadtak problémák. Még nem tudja, mennyire lesz képes összeszedni magát, fájdalomcsillapítót szed. Dr. LifeOrigoDrogfüggővé válhat a gyerek a foghúzás után felírt opioidtartalmú fájdalomcsillapítóktólhttp://www.life.hu/drlife/20181206-drogfuggove-valhat-a-gyerek-az-opioid-tartalmu-fajdalomcsillapitoktol.htmlUgyan külföldön gyakoribb, de olykor itthon is előfordul, hogy opioidtartalmú fájdalomcsillapítókat írnak fel a bölcsességfogak kihúzása után. Egy kutatás szerint pedig azok, akik ilyen szert szedtek, nagyobb eséllyel használnak rendszeresen hasonlókat a következő egy évben. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.