Demjén Rózsi balesetet szenvedett

2018.12.10. 08:30

Gőzerővel készül év végi nagykoncertjére a 72 éves énekes, ám a Blikk a próbán kiszúrta, hogy nagyon kíméli a jobb karját.

„Sajnos, megint volt egy balesetem, de lekopogom, ezúttal semmim sem törött el, és ami a legfontosabb, egyetlen koncertet sem kellett lemondanom. Csak zúzódást szenvedtem, bár ez is elég lassan gyógyul. Fájdalmam már nincsen, de így is kellemetlen. Még mindig kék-zöld a bal vállam. Épp jöttem ki a fürdőszobából, és megcsúsztam az előszoba gránitlapján, ráadásul pont a problémás lábammal. Van szőnyeg a fürdőnkben, valahogy mégis vizes maradt a papucsom talpa, valószínűleg a pára miatt, mert kint akkor már hűvösebb volt. Megijedtem, hogy megint műteni és gipszelni kell, de az orvos megnyugtatott, csak zúzódást szenvedtem” – mondta a lapnak Rózsi, aki 14 évvel ezelőtti operációjára utalt, amikor cukorbetegsége miatt amputálni kellett a nagyujját a bal lábfején. 2016-ban pedig eltörte a jobb felkarját az Itt élned, halnod kell című rockmusical hangpróbája után, és csak másnap vette észre, hogy baj van.

Demjén Ferenc balesetet szenvedettFotó: Hirling Bálint - Origo

Demjén Ferenc szerencsére mindkét operáció után teljesen rendbejött, de karjában az idegentestérzést máig nem tudja megszokni, és a frontokat is sokkal jobban megérzi.

Demjén Rózsipróbazúzódáskoncertbaleset