Ritka genetikai betegséggel született a kis Lilien: a családnak támogatásra van szüksége

Forrás: gofundme.com -
vese adományozás reflux genetikai betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilien hat hónappal ezelőtt egy ritka genetikai betegséggel született. Szülei most a kicsi kezeléséhez kérnek segítséget és támogatást.

A hatnapos Lilien ritka genetikai betegséggel látta meg a napvilágot. Szemei nem fejlődtek ki rendesen, úgynevezett kicsi szem szindrómája van, amely miatt az arca olyan, mint egy kiscicáé. Ami azonban még ennél is nagyobb baj, bal oldalán kettős vese alakult ki nála, a jobb oldalán lévő pedig sokkal nagyobb, mint amilyennek kellene lennie.

Liliennek segítségre van szüksége Forrás: gofundme.com

A kicsi életét tovább nehezíti a reflux, ami miatt rendszeresen fertőzéseket kap a szervezete. Tulajdonképpen saját magát mérgezi azáltal, hogy nem tudnak a méreganyagok teljes mértékben távozni a szervezetéből.

A magyar család a pici kora miatt nem kaphat fogyatékossági támogatást, és lassan fogytán a pénzük. Egy brit kisvárosban élnek, és a kórházi kezelések miatt nagyon gyakran kell Londonba utazniuk.

Épp ezért kérnek most segítséget, ide kattintva bárki támogathatja őket.

Így kommunikál egymással Katalin, Vilmos, Harry és Meghanhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-igy-kommunikal-egymassal-katalin-vilmos-harry-es-meghan.htmlA levelezés egy modernebb formáját választották a királyi család fiatalabb tagjai! TV + Sztárok--Bálint Antónia pert veszített gyermeke apja ellen: bocsánatot kell kérni, és bezúzzák a könyvéthttp://www.life.hu/sztarok/20181210--balint-antonia-veszitett-gyermeke-apja-ellen-bocsanatot-kell-kerni-es-bezuzzak-a-konyvet.htmlBálint Antónia már hosszú évek óta pereskedik gyermeke édesapjával, most pedig újabb ítélet született az ügyükben. TV + Sztárok--Czippán Anett falatnyi dresszben mutatta meg, hogyan kell szexinek lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181210-czippan-anett-falatnyi-dresszben-mutatta-meg-hogyan-kell-szexinek-lenni.htmlMeglehetősen szexi képpel lepte meg közösségi oldala követőit Czippán Anett műsorvezető. Megmutatta, hogyan is kell pózolnia egy nőnek. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Radics Gigi és Puskás Peti élőben vesztek össze Gáspár Lacivalhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-x-faktor-radics-gigi-es-puskas-peti-eloben-vesztek-ossze-gaspar-lacival.htmlGáspár Laci nem tudta elfogadni a mentoráltjának, Arany Timinek szóló kritikákat, Radics Gigivel és Puskás Petivel is csúnyán összeszólalkozott a műsorban. Parázsvita alakult ki köztük. TV + SztárokOrigoÁgynak döntötte Norbit Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20181209-agynak-dontotte-schobert-norbit-rubint-reka.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka büszkén mutatják meg követőiknek, hogy mennyire odavannak egymásért a mai napig. Így történt most is... TV + SztárokOrigoNem posztol többet Natikáról Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20181209-nem-posztol-tobbet-fotokat-natikarol-hodi-pamela.html Nem mutat több fotót a kislányról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.