Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajost kiengedték a kórházból – így élnek most

vastagbélrák Pécsi Ildikó Szűcs Lajos kórház gyógyulás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetvenötödik születésnapját ünnepelte Pécsi Ildikó színésznő férje, Szűcs Lajos focista. A sportolót hosszú idő után hazaengedték a kórházból, ahol vastagbéldaganata miatt feküdt. Elmondták: nehéz időszakon vannak túl. 

„A helyzethez képest jól vagyok, ha százalékban kellene kifejeznem, akkor még tíz százalék kellene, hogy tökéletes legyek” – mondta a Blikknek Pécsi Ildikó Jászai Mari-díjas színésznő férje, Szűcs Lajos focista.

Az olimpikon vastagbéldaganat miatt volt kórházban. Hetvenötödik születésnapját azonban már szeretteivel ünnepelhette. A polgármester hatalmas ünnepséget rendezett a város díszpolgárának, ahol Koós János is fellépett.

Pécsi Ildikó boldog, hogy férje jobban van Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Tényleg jól vagyok, egyedül járok már a boltba, jólesik kimozdulni. Még vár rám pár utókezelés” – osztotta meg a lappal a sportoló. Felesége hozzátette: „Lajos nagyszerű ember, örülök, hogy ilyen szép születésnapot kapott. Teljesen megható volt, hogy a polgármester meglepetésbulit szervezett neki. Mi díszpolgárok vagyunk Gödöllőn, de azt gondoltuk, csak egy kis fogadás lesz, ezért nagy meglepetés volt, amikor megláttuk, mennyien vannak.”

Mint mondta: nemcsak lelkileg, fizikailag is megerősödött a férje. „Nagyon nehéz másfél éven vagyunk túl, Édesjólajosom sokat volt kórházban, igazi csoda, hogy most együtt ünnepelünk” – vallotta Pécsi Ildikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.