Kórházban kötött ki a férfi, aki mindennap megszagolta használt zokniját

Forrás: Thinkstock -
gomba piszkos zokni szaglás büdös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kínai férfi minden egyes nap beleszagolt használt zoknijába. Végül kórházban kötött ki...

Szerencsére talán keveseknek jut eszébe az az őrültség, amit egy kínai férfi tett: szokásává vált, hogy minden egyes este megszagolta az aznap hordott zokniját. Ennek nagyon rossz vége lett, egyszer csak a kórházban kötött ki.

A The Sun azt írja, a kórházban megállapították az orvosok, hogy gomba került a tüdejébe. Először a szakemberek sem értették, mi lehet ennek az oka, végül a férfi megvallotta nekik különös szokását.

Persze a súlyos helyzethez az is hozzájárulhatott, hogy egyébként is nagyon le volt gyengülve az immunrendszere, ráadásul újszülött gyermeke miatt alig aludt valamit az utóbbi hetekben.

Ne szagolgasd a piszkos zoknit Forrás: Thinkstock

Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajost kiengedték a kórházból – így élnek mosthttp://www.life.hu/drlife/20181212-pecsi-ildiko-ferjet-szucs-lajost-kiengedtek-a-korhazbol-igy-elnek-most.htmlHetvenötödik születésnapját ünnepelte Pécsi Ildikó színésznő férje, Szűcs Lajos focista. A sportolót hosszú idő után hazaengedték a kórházból, ahol vastagbéldaganata miatt feküdt. Elmondták: nehéz időszakon vannak túl. Dr. Life--Ciara Noble placentából készít különböző termékeket: évi 3 milliót keres velehttp://www.life.hu/drlife/20181211-ciara-noble-placentabol-keszit-kulonbozo-termekeket-evi-3-milliot-keres-ezzel.htmlA placenta evése egyre népszerűbb, ezért építette erre a vállalkozását az ausztrál szülésznő, Ciara Noble: évente átszámítva 3 millió forintot keres vele. Dr. LifeOrigoÍme néhány módszer, hogy eltűnjenek a szem alatti karikákhttp://www.life.hu/drlife/20181211-ime-nehany-modszer-hogy-eltunjenek-a-szem-alatti-karikak.htmlAllergia és valamilyen betegség következtében is kialakulhatnak sötét karikák a szemünk alatt, így érdemes orvossal is konzultálni. Ám ha csak a fáradtság miatt alakultak ki a karikák, van néhány remek módszer, hogy felvedd velük a harcot. Dr. Life--A narancslé fogyasztása csökkentheti a demencia kockázatáthttp://www.life.hu/drlife/20181210-a-narancsle-fogyasztasa-csokkentheti-a-demencia-kockazatat.htmlAz öregkori leépülés nem az időskor velejárója, ezért is keresik lázasan a kutatók az okokat és gyógymódokat. Most érdekes kapcsolatra figyeltek fel a zöldségek és gyümölcsök, valamint a demencia között. Dr. Life--Demjén Rózsi balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20181210-demjen-rozsit-baleset-erte.htmlGőzerővel készül év végi nagykoncertjére a 72 éves énekes, ám a Blikk a próbán kiszúrta, hogy nagyon kíméli a jobb karját. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoVastagbéldaganattal műtötték Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajosthttp://www.life.hu/drlife/20181209-vastagbeldaganattal-mutottek-pecsi-ildiko-ferjet-szucs-lajost.htmlA Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében egy interjú keretén belül betegségéről is beszélt Pécsi Ildikó férje, az egykori világválogatott és olimpiai bajnok labdarúgó, Szűcs Lajos. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.