Tilla jövőre megpróbál leszokni a cigarettáról

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
leszokás függőség Till Attila cigaretta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet Tilla.

Tilla bevallotta, korábban nem tartotta fontosnak a szűrővizsgálatokat. Nem szeret orvoshoz járni, ezért régebben igencsak elhanyagolta a rendszeres ellenőrzéseket. 40 fölött azonban rájött, hogy az egészség mindennél fontosabb és az ünnepeket is nyugodtabban várja, ha az orvosa is megerősítette, egészséges.

Már csak egy dolog van, amire jobban oda kellene figyelnie a műsorvezetőnek: le kellene tennie a cigarettát. A Ripostnak most elárulta, jövő évi céljai között szerepel ez is.

Mind a két szülőm rákban halt meg, ráadásul olyan fajtájában, amit meg lehetett volna előzni. Anyukám tüdőrákban hunyt el, sokat dohányzott. Ez sajnos rám is gaz, ezért fogadalmat tettem: le kell szoknom jövőre! Édesapám vastagbéldaganat miatt halt meg, ami pláne megelőzhető lett volna. Ezekre a vizsgálatokra senki nem szívesen megy el, pedig nagyon fontos lenne.”

Tilla jövőre leteszi a cigarettát Forrás: Televíziós Újságírók Díja

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.