Selena Gomez nagyon rosszul néz ki: aggódnak érte a rajongók

betegség Selena Gomez kiló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez hónapokkal ezelőtt eltűnt a nyilvánosság elől, de most lencsevégre kapták: sajnos nincs jó bőrben az énekesnő.

Selena Gomezért valószínűleg nagyon aggódnak a rajongói, hiszen saját közösségi oldalaira már szeptember óta nem posztolt. A napokban azonban lencsevégre kapták az énekesnőt, akin látszik, hogy nagyon megviselte őt az elmúlt időszak. Nemrég kórházban kezelték, habár eleinte mindenki úgy gondolta, veseproblémája miatt került be, később kiderült, hogy idegösszeomlást kapott. Az énekesnőre a kilók is felszaladtak, de valószínűleg ez most a legkisebb gondja. Felesleges is lenne ezzel törődnie, hiszen így is gyönyörű, csak a tőle megszokott mosoly hiányzik az arcáról, de az nagyon. Mindenki reméli, hogy hamarosan teljesen rendbe jön az énekesnő.

Selena Gomez sajnos nem néz ki valami jól Forrás: NORTHFOTO/Jero/X17online.com/Daddy-Roll/X17online.Com
Tücsi párjának, Sofron Istvánnak eltört a kezehttp://www.life.hu/drlife/20181220-tucsi-parjanak-sofron-istvannak-eltort-a-keze.htmlJégkorongmérkőzés közben megsérült Tücsi párja, Sofron István. A vizsgálatok során kiderült, hogy a játékos keze eltört. Dr. LifeOrigoTilla jövőre megpróbál leszokni a cigarettárólhttp://www.life.hu/drlife/20181220-tilla-jovore-megprobal-leszokni-a-cigarettarol.htmlA rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet Tilla. Dr. LifeOrigoFiatal lányok mondták el, miért döntöttek az abortusz melletthttp://www.life.hu/drlife/20181218-fiatal-lanyok-mondtak-el-miert-dontottek-az-abortusz-mellett.htmlSok fiatalon teherbe esett lány dönt úgy, hogy nem tartja meg gyermekét. Most olyan lányok mondták el a történetüket, akiknek az abortuszt kellett választaniuk. Dr. LifeOrigoMegműtötték Vadon Jani térdéthttp://www.life.hu/drlife/20181219-megmutottek-vadon-jani-terdet.htmlVadon Jani műtéten esett át, a kórházban természetesen két barátja, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri várták. Dr. Life--Köllő Babett maradandó sérülést szenvedett a Csak show és más semmi alatthttp://www.life.hu/drlife/20181217-kollo-babett-maradando-serulest-szenvedett-a-csak-show-es-mas-semmi-alatt.htmlMindenki beleadott apait-anyait a Csak show és más semmiben előadott produkcióiba, többen meg is sérültek a próbák alatt. Ennek ellenére mindenki kiválóan teljesítette a feladatokat, de nem múlnak el nyom nélkül az elmúlt hetek megpróbáltatásai: Köllő Babett már sosem lesz a régi. Dr. LifeOrigoPécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajost kiengedték a kórházból – így élnek mosthttp://www.life.hu/drlife/20181212-pecsi-ildiko-ferjet-szucs-lajost-kiengedtek-a-korhazbol-igy-elnek-most.htmlHetvenötödik születésnapját ünnepelte Pécsi Ildikó színésznő férje, Szűcs Lajos focista. A sportolót hosszú idő után hazaengedték a kórházból, ahol vastagbéldaganata miatt feküdt. Elmondták: nehéz időszakon vannak túl. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.