Törőcsik Mari éjszaka rosszul lett, de már jobban van

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
karácsony orvos Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Marihoz az éjszaka orvost kellett hívni, de most már jól van és várja a karácsonyt, hogy együtt lehessen a családjával.

Törőcsik Marit a Ripost munkatársa érte utol telefonon a reggeli órákban. Kiderült, hogy a színésznőhöz éjszaka orvost kellett hívni. Szerencsére azóta már jobban érzi magát, bízik benne, hogy jól telnek majd az ünnepek is, amit végre együtt tölthet a családjával.

A házban már nagy a készülődés. Bár nem én készítem a karácsonyi menüt, de már érzem az ünnepi hangulatot. Minden készen áll, csak a lányom és a férje hiányzik, akik szenteste érkeznek Velembe, hogy együtt töltsük az ünnepeket. A tervek szerint huszonnegyedikén együtt díszítjük fel a fát, vacsorára pedig természetesen halászlé lesz a menü. Nekem csak az a dolgom, hogy összeszedjem magam szentestére...” – nyilatkozta a lapnak a művésznő.

Törőcsik Marinak rossz éjszakája volt, de most már jobban van Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.