Forró leves és rengeteg víz a másnaposság elleni harc biztos győztese

másnaposság víz gyógyszer leves ivás szilveszter Újév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha még január 2-án is szenvedsz a szilveszteri buli kellemetlen mellékhatásaitól, akkor vedd fel a harcot másnaposságűző tippjeinkkel. 

Aki bulival tölti a szilvesztert, annak általában elkerülhetetlen a január 1-jei macskajaj. Sokan pedig még január 2-ára sem heverik ki, így mindent bevetnek annak érdekében, hogy kicsit gatyába rázzák magukat.

Ennek egyik legjobb módja, ha rengeteg vizet iszol. Ne spórolj a mennyiséggel, a kevesebb itt nem több.

A másik tuti tippünk a forró leves. Új életet önthet beléd egy házias húsleves, de ha nincs kedved főzőcskézni, akkor rendelj egy jó erős ázsiai levest, de akár a korhelyleves is kitűnő választás arra, hogy kicsit pótoljuk a szükséges tápanyagokat.

A híres brit séf, Nigella Lawson például egy kolbásszal és babbal ízesített forró lére esküszik. Egy jó leves után garantáltan erőre kaphatunk.

Egy ázsiai leves is felfrissítheti a megfáradt gyomrot Forrás: hemis.fr/BODY Philippe /AFP

Palik Lászlónak elment a hangja az Exatlon című műsor forgatásánhttp://www.life.hu/drlife/20190102-palik-laszlonak-elment-a-hangja-az-exaktlon-cimu-musor-forgatasan.htmlPalik László két forgatási nap után szinte teljesen elveszítette a hangját. Dr. Life--Ilyen az élet migrénnel: több, mint egyszerű fejfájáshttp://www.life.hu/drlife/20190101-ilyen-az-elet-migrennel-tobb-mint-egyszeru-fejfajas-tunetegyuttes.htmlA virtuális valóságnak köszönhetően egészségesek is megtapasztalhatják, milyen egy migrénes roham, és azt is, hogy egyáltalán nem csak a fejfájásból áll. Dr. LifeThinkstockElesett, és eltörte a combcsontját Zámbó Jimmy édesanyja, Anna nénihttp://www.life.hu/drlife/20181231-elesett-es-eltorte-a-combcsontjat-zambo-jimmy-edesanyja.htmlAz idős, szívbeteg asszony megszédült, elesett, és eltörte a combcsontját, valamint három bordáját. Anna nénit azonnal kórházba vitték, idős kora ellenére pedig az orvosok kénytelenek voltak megoperálni, több helyen összecsavarozták a combcsontját. Dr. LifeOrigoA tűzijáték a légutakra is káros: tüdőkárosodást okozhathttp://www.life.hu/drlife/20181230-szilveszter-a-tuzijatek-a-legutakra-is-karos-tudokarosodast-okozhat.htmlKöhögési és tüsszögési rohamokat is okozhat a tűzijáték német kutatóorvosok felmérése szerint. Ugyanis a rakétákból nagyon sok por kerül a levegőbe, és így a környéken állók belélegzik, ami tüdőkárosodást okozhat, a gyerekekre vagy asztmásokra kifejezetten veszélyes lehet. Sokaknál másnap okozhat görcsös köhögést. Dr. LifeOrigoA feldolgozott húsok és az alkohol fogyasztásának elhagyásával csökkenthető a rák kialakulásának kockázatahttp://www.life.hu/drlife/20181230-a-feldolgozott-husok-es-az-alkohol-fogyasztasnak-elhagyasaval-csokkentheto-a-rak-kialakulasanak.htmlEgy új, 51 millió alany bevonásával készült kutatás szerint az alkohol és a feldolgozott húsok elhagyásával akár 40 százalékkal csökkenthető a rák kialakulásának kockázata – írja a 24.hu a Business Insider nyomán. Dr. LifeSúlyos betegsége miatt űrlénynek néz ki egy 22 éves indiai fiúhttp://www.life.hu/drlife/20181230-sulyos-betegsege-miatt-urlenynek-nez-ki-egy-22-eves-indiai-fiu.htmlÓriásira nőtt a koponyája és furcsa húzott szemei vannak egy 22 éves indiai fiúnak. Lakóhelyén csak űrlénynek nevezik. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.