Exatlon Hungary forgatás Fodor Rajmund sérülés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kificamította egyik ujját Fodor Rajmund az Exatlon Hungary első játéknapján.

Alig hogy elkezdődött az Exatlon Hungary, máris megtörtént az első súlyosabb sérülés. A Bajnokok csapatát erősítő Fodor Rajmund az egyik összecsapás során kificamította a jobb hüvelykujját.

Amikor a verseny után a srácokkal összegyűltünk, ott éreztem, hogy valami nem stimmel, akkor kezdett lilulni, kértem hozzá jeget. Amíg nem értünk oda a kórházba, egy zacskó jégben volt a kezem, ott megröntgenezték, és ott állapították meg a ficamot" – nyilatkozta a Ripostnak.

Zámbó Jimmy haláláról egy nap ki fog derülni az igazság testvére szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-zambo-jimmy-halalarol-egy-nap-ki-fog-derulni-az-igazsag-testvere-szerint.htmlZámbó Jimmy halála körül még ma is sok a rejtély, de testvére szerint egy nap kiderül az igazság. TV + SztárokOrigoVV Greg párbajra hívta VV Vivit: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-vv-greg-parbajra-hivta-vv-vivit-video.htmlVV Greg kezére került a legutóbbi kiválasztáson a zöld kendő, aki néhány nappal később ellenfelét is megnevezte.TV + SztárokOrigoRita Ora keblei kibuggyantak falatnyi bikinijébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-rita-ora-keblei-kibuggyantak-falatnyi-bikinijebol.htmlSaját bevallása szerint sem az ő mérete a fürdőruhája. Rita Ora mellei majdnem kibuggyantak bikinijéből. De hogy ezt miért tartotta fontosnak megosztani, az egyelőre rejtély. TV + Sztárok--Anthony Hopkins ukulelével köszöntötte az újévethttp://www.life.hu/sztarok/20190102-anthony-hopkins-ukulelevel-koszontotte-az-ujevet.htmlKi ne ismerné Anthony Hopkinst, aki 81 évesen a világ legismertebb színészei között van? Most egy vicces videóval rukkolt elő Twitter-oldalán, melyen egy ukuleleszámmal köszönti az újévet. TV + Sztárok--Czippán Anett szexi dekoltázst villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-czippan-anett-szexi-dekoltazst-villantott.htmlCzippán Anett a közösségi oldalán villantotta meg dekoltázsát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoElsírta magát a koncertjén a meghatottságtól Demjén Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20190102-elsirta-magat-a-meghatottsagtol-demjen-ferenc-a-koncertjen.htmlFantasztikus koncertet adott december utolsó napjaiban Demjén Ferenc. Az énekes többször el is sírta magát meghatottságában. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.