Nem tudják megműteni a 295 kilós rákos nőt, amíg le nem fogy

műtét hízás túlsúly rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testsúlya miatt nem tudják megműteni azt a nőt, aki 295 kilót nyom.

Egy 37 éves nőt mutatott be nemrég a TLC csatorna. Amanda 295 kilót nyom, helyzetét pedig tovább nehezíti, hogy nemrég méhnyakrákot diagnosztizáltak nála az orvosok. Testsúlya miatt azonban nem műthető. Ha nem fogy le, az az életébe is kerülhet.

Minden egyes nap, amikor nem teszek semmit a testsúlyom csökkentése érdekében, egy lépéssel közelebb kerülök a koporsóhoz" – idézi a nő szavait a People magazin.

A nő 12 éves kora óta küzd étkezési zavarokkal. Apjával nagyon rossz kapcsolata volt, sokszor csak akkor mert enni, amikor a férfi elaludt. Akkor viszont befalt mindent, amit a hűtőben talált. Amandát testsúlya miatt az iskolában is sokszor megalázták.

Most az édesanyjával él, ő viseli a gondját. Többnyire pizzát rendel magának, mint mondja, próbál zöldségeket is enni, de azok nem csillapítják éhségét.

Rákot 2016-ban diagnosztizáltak nála és azóta sem tudják megműteni az orvosok. Csak gyomorszűkítő műtét és zsírleszívás segíthetne rajta.

Olivia Newton-John reagált arra a pletykára, amelyek szerint haldoklikhttp://www.life.hu/drlife/20190103-olivia-newton-john-reagalt-arra-a-pletykara-miszerint-haldoklik.htmlA rákkal küzdő Olivia Newton-John a közösségi oldalán reagált azokra a pletykákra, amelyek szerint haldoklik. Dr. Life--Alaposan szétszabták Madonna fenekét a plasztikai sebészek - Videóhttp://www.life.hu/drlife/20190103-alaposan-szetszabtak-madonna-feneket-a-plasztikai-sebeszek.htmlNagyon elrontották Madonna legutóbbi plasztikai műtétjét a sebészek: a popkirálynő feneke nagyon furcsa formájúvá vált. Dr. Life--Most választ kaphatunk: létezik az újraszületés?http://www.life.hu/drlife/20190102-most-valaszt-kaphatunk-letezik-az-ujra-szuletes.htmlAz embereket mindig is foglalkoztatta a kérdés, hogy mi történik velük a haláluk után. A keleti vallások hívei mélyen hisznek abban, hogy miután porhüvelyüket levetették, idővel más testben újraszületnek. A tudomány évszázadok óta próbálja feltárni az igazságot, hogy van-e élet a halál után, de a tudósok valójában még abban sem egyeztek meg, hogy maga a lélek létezik-e. Ugyanakkor a kutatók sok megdöbbentő esetet lejegyeztek, amelyek arra utalhatnak, hogy nem csak egyetlen életünk van. Íme, néhány nyom, ami nem hagyható figyelmen kívül. Dr. LifeOrigoÍgy él most a férfi, akinek 25 éve levágta a felesége a péniszéthttp://www.life.hu/drlife/20181229-igy-el-most-a-ferfi-akinek-25-eve-levagta-felesege-a-peniszet.htmlŐszintén vallott az életéről az a férfi, akinek 25 évvel ezelőtt a felesége levágta a péniszét. Dr. Life--Tourette-szindrómában szenved ez a lány: ő az egyik legsúlyosabb esethttp://www.life.hu/drlife/20181227-tourette-szindromaban-szenved-ez-a-lany-o-az-egyik-legsulyosabb-eset.htmlDokumentumfilm készült egy Tourette-szindrómában szenvedő lányról. Biancáé az egyik legsúlyosabb eset a világon. Dr. LifeOrigoBetegség miatt hízhatott meg Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/drlife/20181228-betegseg-miatt-hizhatott-meg-friderikusz-sandor.htmlAz utóbbi időben felszaladt néhány plusz kiló Friderikusz Sándorra. Most az a hír járja, hogy betegség állhat a hízás mögött. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.