betegség Hódi Pamela fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy most nincs éppen a legjobb formájában. 

Azt hiszem, ramaty állapotban vagyok” – tette közzé Instagram-oldalán Hódi Pamela. A celeb fotót is mutatott arról, hogyan is néz ki, és azt is elárulta, pontosan mi a baja. Hódi Pamela megfázott, de szerencsére van segítsége: természetesen párja, amiben csak tudja, támogatja őt.

Hódi Pamela megbetegedett Forrás: Instagram/Hódi Pamela
Szeplőket festett magának a szépségblogger, csúnya vége letthttp://www.life.hu/drlife/20190107-szeploket-festett-maganak-a-szepseg-blogger-csunya-vege-lett.htmlMegszokhattuk, hogy a szépségbloggerek időről időre különböző termékeket próbálnak ki saját magukon. Az egyik ilyen tesztnek most rossz vége lett. Dr. LifeOrigoCurtis rehabra megyhttp://www.life.hu/drlife/20190107-curtis-rapper-rehabra-megy.htmlCurtis elismerte, mindenben igaza volt Majkának és úgy döntött, itt az ideje, hogy kezeltesse függőségét, befekszik egy rehabilitációs központba. Dr. Life--Megműtötték a Barátok közt sztárját, Kiss Péter Balázsthttp://www.life.hu/drlife/20190106-megmutottek-a-baratok-kozt-sztarjat-kiss-peter-balazst.htmlTúl van a térdműtéten a Barátok közt sztárja, Kiss Péter Balázs. Dr. Life--Ezek lehetnek az alváshiány következményeihttp://www.life.hu/drlife/20190106-ezek-lehetnek-az-alvashiany-kovetkezmenyei.htmlNézzük, milyen negatív hatásai lehetnek hosszú távon az alváshiánynak. Dr. Life--Hét percig halott volt egy férfi, majd később festményeken ábrázolta túlvilági élményeithttp://www.life.hu/drlife/20190106-het-percig-halott-volt-egy-ferfi-majd-kesobb-festmenyeken-abrazolta-tulvilagi-elmenyeit.htmlHét percig halott volt, de az orvosok visszahozták az életbe azt a férfit, aki később festményeken elevenítette fel túlvilági élményeit. Dr. LifeOrigoMegérkezett Budapestre a bangladesi sziámi ikerpár, akiket magyar orvosok választanak széthttp://www.life.hu/drlife/20190106-megerkezett-budapestre-a-bangladesi-sziami-ikerpar-akiket-magyar-orvosok-valasztanak-szet.htmlMegérkezett Budapestre az a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikerpár, akiknek szétválasztására egy magyar orvoscsapat vállalkozott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.