Mikróban főzött tojást, súlyos sérüléseket szenvedett egy férfi

Forrás: Shutterstock -
mikró tojás mikrohullámú sütő baleset főzés konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves Saul Morton a mikrohullámú sütőben akart tojást főzni. Az egyik azonban az arcába robbant, melytől súlyos sérüléseket szenvedett. 

„Először azt hittem, hogy tojásfehérje ragadt az egész arcomra, aztán rájöttem, hogy a bőröm válik le a szemhéjamról és az arcom többi részéről” – mesélte a The Sunnak a 44 éves Saul Morton, aki munkahelyén szeretett volna tojást főzni a mikróban.

A tojásokat egy-egy bögre vízbe tette, amelyek egyike az arcába robbant, amikor kivette. A ráfröccsent forró tojástól súlyos égési sérüléseket szenvedett. Szinte az egész arcára jutott belőle, még a bal szemébe is.

Tojás robbant az arcába a férfinak Forrás: Shutterstock

Kórházba szállították, ahol egy ideig pólyát kellett viselnie az arcán, akár egy múmiának. „Rettenetes fájdalmat éreztem” – mondta a férfi. Szerencsére nem történt maradandó károsodás, 2 hét lábadozás után újra munkába állhatott.

Leukémiát diagnosztizáltak a Barátok közt sztárja, Gyebnár Csekka vőlegényénélhttp://www.life.hu/drlife/20190111-leukemiat-diagnosztizaltak-a-baratok-kozt-sztarjanak-gyebnar-csekkanak-a-volegenyenel.htmlLeukémiát diagnosztizáltak az orvosok a Barátok közt sztárja, Gyebnár Csekka párjánál. Dr. Life--Interjú Amerika leghíresebb bőrgyógyászával, dr. Pimple Popperrelhttp://www.life.hu/drlife/20190111-interju-amerika-leghiresebb-borgyogyaszaval-dr-pimple-popperrel.htmlA neten dr. Pimple Popper néven vált ismertté dr. Sandra Lee, Amerika egyik legkiválóbb bőrgyógyásza. Betegei a legkülönfélébb bőrproblémákkal keresik fel, rajongói pedig élvezettel nézik a pattanások kinyomásáról feltöltött videóit. Dr. Life--Így néz ki a táncos, Tomi Conte feneke, miután eltávolították belőle a szilikonthttp://www.life.hu/drlife/20190111-igy-nez-ki-a-tancos-tomi-conte-feneke-miutan-eltavolitottak-belole-a-szilikont.htmlIllegálisan töltette fel a fenekét a táncos, és bár egy darabig elégedett volt a végeredménnyel, végül ki kellett vetetnie, ugyanis a töltőanyag veszélybe sodorta az életét. Dr. LifeOrigoBorbély Alexandra sokkot kapott egy díjátadón, kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20190111-borbely-alexandra-sokkot-kapott-egy-dijatadon-korhazba-kerult.htmlBorbély Alexandra annyira rosszul lett egy díjátadón, hogy kórházba került. Dr. Life--Vasvári Vivien szomorú eseményről számolt be: a kutyája nagyon beteghttp://www.life.hu/drlife/20190110-vasvari-vivien-szomoru-esemenyrol-szamolt-be-kutyaja-nagyon-beteg.htmlNem teltek felhőtlenül az utóbbi napok a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien családjánál. Szomorú hírt közölt közösségi oldalán. Dr. Life--Most megtudhatod, hogy te is hiperérzékeny személyiség vagy-ehttp://www.life.hu/drlife/20190110-most-megtudhatod-hogy-te-is-hipererzekeny-szemelyiseg-vagye.htmlSzámos ember érzékeny a hangokra vagy az időbeosztásra, de vajon kik azok a hiperérzékeny emberek? Most megtudhatod, hogy te is az vagy-e. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.