Autoimmun betegségben szenvedett a nő, akiről azt hitték, az ördög szállta meg

Forrás: NORTHFOTO/¬© Lorina Gutierrez / SWNS/Lorina Gutierrez / Swns -
szenteltvíz ördög autoimmun betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hitték a rokonai, hogy az ördög szállta meg, pedig valójában autoimmun betegségben szenvedett egy amerikai nő, akit végül az orvosoknak sikerült meggyógyítaniuk.

Elképesztő történetről számolt be a The Sun: egy amerikai háromgyermekes nő egyik napról a másikra elkezdett nagyon furcsán viselkedni. Lorinára hirtelen rohamok törtek, rángatózott, összevissza beszélt, és agresszívvé vált. Családja teljesen megdöbbent rajta, már kezdték azt hinni, hogy a nőt egy ördög szállta meg, szenteltvízzel próbálták meg orvosolni a problémát, ami nem segített.

Lorina Gutierrez autoimmun betegségben szenvedett Forrás: NORTHFOTO/¬© Lorina Gutierrez / SWNS/Lorina Gutierrez / Swns

Végül rájöttek, hogy orvoshoz kell fordulniuk, a pszichiátrián viszont közölték, nem ideig eredetű baja van. A vizsgálatok során kiderült, hogy autoimmun betegségben szenved, amit egy tumor okozott. Még épp időben sikerült felfedezniük, különben Lorina állapota hamarosan rosszabbra fordult volna.

Két hónapnyi kezelés után sikerült a nőt meggyógyítaniuk az orvosoknak, ugyanakkor félő, hogy a betegség később még visszatér, így folyamatos kontrollra van szükség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.