Pataki Zita méhében cisztát találtak

ciszta méh Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita férjével együtt még utoljára belefogtak egy lombikprogramba, amelyről vlogot is készítettek. Még csak a kivizsgálásoknál tartanak, de máris akadt egy probléma.

Pataki Zita és párja belefogtak a kilencedik és utolsó lombikprogramjukba. Ugyan csak 2-3 százalék az esélye a sikeres beültetésnek, az időjós és párja bizakodva indultak neki az újabb próbálkozásuknak, de máris problémát találtak.

Pataki Zita méhében cisztát találtak Fotó: Rácz Tomi

„Van egy olyan meg nem repedt tüsző a bal oldalon, ami nem jó. Pont az ilyet kell kiszűrni. Úgy látszik, nem zajlott le az ovuláció, remélem, le fog, de jelen pillanatban nem tartunk ott, hogy a stimulációt el lehessen indítani" – mondta az orvos a vizsgálat során Zitának.

Pont a beavatkozás előtt derült ki, hogy van egy huszonkét milliméteres ciszta a bal petefészekben.

Borsnak

Baukó Éva segítségével gyógyulhat ki pánikbetegségéből Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/drlife/20190118-bauko-eva-segitsegevel-gyogyulhat-ki-panikbetegsegebol-gaspar-gyozo.htmlKiderült, Baukó Éva nagyon sokat segített Gáspár Győzőnek, hogy kigyógyuljon a pánikbetegségéből. Dr. LifeOrigoKutatók szerint a cseresznye leve segíthet az alvásproblémákonhttp://www.life.hu/drlife/20190117-kutatok-szerint-a-cseresznye-leve-segithet-az-alvasproblemakon.htmlEgy kutatás szerint a cseresznyelé lehet a megoldás azoknak, akik alvásproblémákkal küzdenek. Dr. Life--Kállay-Saunders Andrást műteni kellett, az éneklésben is akadályozta a problémájahttp://www.life.hu/drlife/20190117-kallaysounders-andrast-muteni-kellett-az-eneklesben-is-akadalyozta-problemaja.htmlMűteni kellett a népszerű énekest, Kállay-Saunders Andrást. Légúti problémája az éneklésben is akadályozta. Reméli, hogy A Dal című műsor kezdetére már minden rendben lesz az egészségével. Dr. Life--Zsírsejtekké programoztak át ráksejteket svájci kutatókhttp://www.life.hu/drlife/20190117-zsirsejtekke-programoztak-at-raksejteket-svajci-kutatok-1.htmlEgy kombinált terápia segítségével sikerült ráksejteket zsírsejtekké alakítani egerekben a Bázeli Egyetem kutatóinak. Dr. Life--Komoly áttörést értek el a kutatók a vírusok elleni harcbanhttp://www.life.hu/drlife/20190117-komoly-attorest-ertek-el-a-kutatok-a-virusok-elleni-harcban.htmlKomoly áttörést értek el a hongkongi kutatók a vírusok elleni küzdelemben - sok életet menthet. Dr. Life--Szemének mozgását és véráramának hangját is hallja a különös betegséggel küzdő nőhttp://www.life.hu/drlife/20190116-szemenek-mozgasat-es-veraramanak-hangjat-is-hallja-a-kulonos-betegseggel-kuzdo-no.htmlBarátai és családtagjai elhidegültek a 49 éves Pam Robertstől, aki sokszor saját hangjától is irtózik. Teste minden rezdülését fülsiketítő zajnak éli meg egy különös betegség miatt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.